Unik garanti ersätter kostnader för cyberincidenter med miljonbelopp
Hem NYHETER Unik garanti ersätter nu kostnader för cyberincidenter med miljonbelopp

Unik garanti ersätter nu kostnader för cyberincidenter med miljonbelopp

Publicerat av: Redaktionen

Arctic Wolf förstärker sina säkerhetstjänster med en värdefull garanti: kontant ersättning med upp till en miljon dollar för kunder som drabbas av cyberincidenter.

Garantin är ett välkommet komplement till de cyberförsäkringar som oftast inte täcker alla kostnader för en stor cyberattack.

Arctic Wolf som erbjuder molnbaserade tjänster för operativ IT-säkerhet har gått i spetsen och infört branschens mest omfattande garanti för sina cybersäkerhetslösningar. Nu omfattas även företagets svenska och europeiska kunder av Arctic Wolf Security Operations Warranty som ger kunderna ekonomiskt stöd med upp till 1 miljon USD (nära 11 miljoner kronor) i händelse av en större cybersäkerhetsincident.

Ny statistik från Arctic Wolf visar att 40 % av de undersökta organisationerna idag saknar en heltäckande cyberförsäkring. Samtidigt som de flesta företag som ändå har en sådan bedömer att försäkringen inte fullt ut skulle täcka kostnaderna i samband med en allvarlig incident. Arctic Wolf har tagit fram sin Security Operations-garanti för att hjälpa kunderna att överbrygga detta glapp genom ett ytterligare lager av finansiellt skydd.

– Det finns ingen enskild IT-säkerhetslösning som kan stoppa varje tänkbar cyberattack. Därför har det alltid varit viktigt för Arctic Wolf ett erbjuda en kombination av effektiva säkerhetslösningar och unika kundfördelar för att hjälpa företag att bygga ett starkt skydd kring sin verksamhet, säger Dan Schiappa, chief product officer på Arctic Wolf.

Inga extra kostnader

Unik garanti ersätter kostnader för cyberincidenter med miljonbelopp

Dan Schiappa, chief product officer på Arctic Wolf

Den nya garantin är tillgänglig utan extra kostnad för nya kunder och de som förnyar sitt avtal för Arctic Wolf Managed Detection and Response (MDR) och ytterligare lösningar från Arctic Wolf.

Garantin täcker kostnader för incidenthantering, juridiska och regulatoriska åtgärder och ytterligare rörelsekostnader till följd av en ransomware-attack, intrång via e-post och andra IT-relaterade händelser som kan drabba verksamheten.

Utvidgningen av Arctic Wolf Security Operations Warranty presenterades i samband med Arctic Wolfs senaste globala partnerevent. Företaget har nu över 1 300 partners över hela världen.

Arctic Wolf arbetar för att ge organisationer möjlighet att stoppa cyberrisker genom att identifiera, agera mot och återhämta sig från cyberhot. Arctic Wolf Security Operations Cloud ger tillgång till ett brett utbud av tjänster inom operationell säkerhet, bland annat Managed Detection and Response (MDR), Managed Risk, Managed Cloud Monitoring, Managed Security Awareness och Incident Response.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00