Veeam lanserar nya V11
Hem Säkerhet Veeam lanserar nya V11

Veeam lanserar nya V11

Publicerat av: Redaktionen

Över 200 funktioner och förbättringar för att hindra ransomware och dataförlust – på en enda plattform för modernt dataskydd.

Veeam lanserar nya V11

Ny 4-i-1-lösning som kombinerar backup, replikering, storage snapshots och nu även kontinuerligt dataskydd (CDP).

Veeam® Software, det ledande företaget inom backup-lösningar för Cloud Data Management™, meddelade idag att man lanserar NYA Veeam Backup & Replication™ v11, som möjliggör den mest avancerade dataskyddslösningen för molnbaserade, virtuella, fysiska och företagsanpassade workloads. Med över 200 nya funktioner och förbättringar är denna enskilda lösning för omfattande datahantering tillräckligt kraftfull och flexibel för att skydda varje fas i datalivscykeln, samtidigt som den hanterar all den komplexitet som kännetecknar en multimolnmiljö för AWS, Microsoft Azure och Google Cloud Platform.

Veeam lanserade V10 med över 150 nya förbättringar för endast 12 månader sedan, vilken nu har över 700 000 nedladdningar. Att redan nu kunna lansera nästa version — Veeam Backup & Replication v11 — med ytterligare 200 nya och kraftfulla backup-, moln-, katastrofåterställnings- (DR), säkerhets -och automatiseringsförbättringar, belyser tydligt Veeams innovationshastighet, liksom vårt starka engagemang för att tillgodose våra kunders och partners behov och krav på datapålitlighet,” säger Danny Allan, Chief Technology Officer och Senior Vice President of Product Strategy på Veeam.

451 Research rapporterar att 69% av företagen indikerar att minst 75% av deras arbetsstyrka nu effektivt kan arbeta på distans. När workloads flyttas till ekosystem av multimoln och de anställda nu arbetar alltmer på distans, blir data svårare än någonsin att hantera och kontrollera. Som svar på de nya utmaningar för dataskydd som kunderna stod inför under 2020 – och i väntan på de som ska komma i år – innehåller nya V11 pålitliga säkerhetslösningar och ransomware-skydd som avvärjer de ökande riskerna för cyberhot, idag och i framtiden, vilket ger en enastående motståndskraft för företag av alla storlekar.

Nya Veeam V11 gör det möjligt för företag att dra nytta av följande funktioner som en del av en komplett dataskyddslösning:

  • Katastrofåterställning med Veeam Continuous Data Protection (CDP): Eliminerar driftstopp och minimerar dataförlust för Tier-1 VMware-workloads med inbyggd CDP och möjliggör omedelbara återställningar till den senaste statusnivån eller till den tidpunkt du önskar för att uppnå de främsta återställningspunktsmålen (RPOs).
  • Pålitligt ransomware-skydd: Säkra backup med oföränderliga och förstärkta Linux-kodförråd, som efterlever regleringarna för SEC 17a-4(f), FINRA 4511(c) och CFTC 1.31(c)-(d), för att förhindra kryptering genom ransomware, mänskliga misstag eller uppsåtliga raderingar, baserade på en allmän server, utan någon som helst inlåsning av hårdvara.
  • AWS S3 Glacier och Azure Blob Archive: Reducera kostnaderna för långvarig arkivering och lagring av data med upp till 20 gånger och ersätt manuell bandhantering med nytt inbyggt stöd för Amazon S3 Glacier (inklusive Glacier Deep Archive) och Microsoft Azure Archive Storage, genom en obruten livscykelhantering av backup med Veeam Scale-out Backup Repository™ Archive Tier.
  • Google Cloud Storage: Nytt stöd för Google Cloud Storage för Veeam Scale-out Backup Repository Capacity Tier, vilket ger ökade valmöjligheter kring uppsatta mål för molnlagring.
  • Utökad Instant Recovery: Uppnå dina mål för den kortaste återställningstiden med kraftfull direktåterställning för Microsoft SQL, Oracle databaser och NAS-fildelningar från pionjären inom Instant VM Recovery®.
  • NYA Veeam Agent för Mac: Levererar backup för data till slutanvändare av alla tillgängliga macOS-enheter, och går samman med befintliga Veeam Agents för Microsoft Windows, Linux, IBM AIX och Oracle Solaris.
  • Veeam-drivna BaaS och DRaaS: Utnyttja de tjänster, lösningar och den kompetens som behövs för att maximera värdet av V11 genom att samarbeta med Veeam-drivna tjänsteleverantörer för en fullständig backup-upplevelse.

Veeam kan erbjuda Backup-as-a-Service-lösningar (BaaS) och Disaster Recovery as a Service-lösningar (DRaaS) till marknaden tack vare sina partnerskap med ledande moln- och tjänsteleverantörer i över 180 länder. För att säkerställa att dessa tjänster är sömlöst integrerade i V11, erbjuder NEW Veeam Service Provider Console v5 tjänsteleverantörer en webbaserad plattform för centraliserad hantering, övervakning och självbetjäning av dataskydd. Version 5 innehåller nu utökad backup-hantering för Linux och Mac, övervakning och rapportering av molnbaserad AWS och Azure-backup-lösningar, samt förbättrad säkerhet med hjälp av flerfaktorsautentisering (MFA) och kraftfulla tjänster för insiderskydd.

Nya Veeam Availability Suite™ v11 kombinerar de expansiva backup- och återställningsmöjligheterna i Veeam Backup & Replication v11 med övervakning-, rapporterings- och analysfunktionerna i Veeam ONE™ v11, vilket ger företagen ett komplett dataskydd och en visibilitet som möjliggör för kunder att uppnå enastående datatillgänglighet, transparens och styrning av multimolnmiljöer. Dessutom, genom att addera Veeam DR Pack, som inkluderar Veeam Disaster Recovery Orchestrator (tidigare Veeam Availability Orchestrator) till ett nytt eller tidigare köp av antingen Veeam Availability Suite eller Veeam Backup & Replication, erbjuds automatiserad återställning och tester för katastrofåterställning (DR) av webbplatser för garanterad verksamhetskontinuitet.

Nya Veeam Backup & Replication v11 kommer att finnas tillgänglig för nedladdning från och med idag och alla funktioner är inkluderade i Veeam Universal License (VUL) – den portabla och flexibla cloud-ready-licensen för alla workloads, såväl lokalt som i molnet. En universell licensiering gör det enkelt att skydda olika typer av workloads över multimolnmiljöer, då licenser kan överföras mellan workloads utan extra kostnad. Veeams kunder kan välja att få ytterligare 25 VUL-licenser under sex månader utan extra kostnad, för användning för AWS och Azure-inbyggd backup och återställning när de uppgraderar till V11. För den senaste prisinformationen och information om hur du köper Veeams produkter, vänligen besök https://www.veeam.com/pricing.html. Registrera dig här för att delta i ett virtuellt event kring nya Veeam V11, onsdagen den 24 februari kl. 11.00 (ET): https://go.veeam.com/v11. För mer information, vänligen besök www.veeam.com.

Stödjande citat:

“Kunder står inför den mycket svåra uppgiften att minska komplexiteten och kostnaderna, samtidigt som de möter mycket hårda dataskyddskrav. Höjdpunkterna i Veeam V11 tillgodoser ett antal av de mest betydande kraven som vi hör från kunderna, inklusive att uppfylla strikta SLAs, förhindra nedtider och dataförluster genom katastrofberedskap och ransomware-skydd, samt uppfylla efterlevnadskrav för datalagring.”– Krista Macomber, Senior Analyst, Data Protection and Multi-Cloud Data Management på Evaluator Group.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>