VIPRE Security Group expanderar i Norden med distributören Commaxx
Hem Säkerhet VIPRE Security Group expanderar i Norden med distributören Commaxx

VIPRE Security Group expanderar i Norden med distributören Commaxx

Publicerat av: Redaktionen

Den globala hotbilden har förändrats radikalt, därför har VIPRE Security Group ingått ett samarbetsavtal med nordiska distributören Commaxx.

Bara under årets lopp har det skett en markant ökning av säkerhetsintrång som kräver helt nya metoder för att ta sig an dom nya utmaningar som kommer.

I och med samarbetet kommer VIPRE Security Group och Commaxx tillsammans tillhandahålla den säkerhetskompetens och de djupgående insikter som krävs för den nya hotbilden.

”Norden är en av de mest digitaliserade regionerna i världen, vilket ställer stora krav på företagens IT-säkerhet. Vår kunskap och erfarenhet passar utmärkt ihop med en lokal, värdeadderande distributör som Commaxx, som förstår kundernas och partnernas behov”, säger Angel Martinez, Regional Director, Nordics på  VIPRE Security Group.

Alla företag ställs dagligen inför utmaningar när det gäller IT-säkerhet. Både VIPRE Security Group och Commaxx är väl medvetna om att det finns en enorm kompetensbrist när det gäller cybersäkerhet i alla led, och känner därför ett ansvar som säkerhetsleverantörer att erbjuda kunden ett sätt att konsolidera allting under ett och samma paraply, samt automatisera och förenkla. En annan viktig aspekt är att höja den allmänna kunskapsnivån om de aktuella hoten, där awareness-training blir en viktig komponent för att skydda verksamheten.

Många betraktar IT-säkerhet som en komplex fråga som kräver lång erfarenhet. Men för att stärka säkerheten och motverka hoten företag står inför i dag måste den integreras i organisationens kärna. Därför är det viktigt att ha lösningar som är enkla att komma åt och som snabbt kan skapa mervärde för slutanvändaren.

VIPRE Security Group expanderar i Norden med distributören Commaxx”Med VIPRE Security Group som partner kan vi erbjuda våra kunder det bästa och mest heltäckande inom säkerhet.  Med våra lösningar kan kunden skala upp på helt nytt sätt och får mer grundlärd kontroll på sin verksamhet samtidigt som vi förenklar.

Vi tror på tekniken och är glada över VIPREs heltäckande IT-säkerhetsportfölj som omfattar alla dessa aspekter och rustar slutanvändaren för att stå emot de många hot som vi som bransch och samhälle står inför”, säger Robert Wadstein, EVP Nordics på Commaxx.

Fler och fler drabbas
Allt fler hot och dataintrång börjar med ett e-postmeddelande som öppnas av misstag. VIPRE analyserar miljarder e-postmeddelanden varje år och har därför en unik insikt i hur hoten ser ut och kan skydda användare och organisationer bättre än någon annan.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00