Wyld Networks stärker sin kommersiella position
Hem Nyheter Wyld Networks stärker sin kommersiella position

Wyld Networks stärker sin kommersiella position

Publicerat av: Redaktionen

Satellit-IoT-företaget Wyld Networks stärker sin kommersiella position efter att företagets första internationella patentansökan, vilken skyddar Wylds banbrytande teknologi, har publicerats.

I det strategiska arbetet med att skydda bolagets IP-tillgångar och långsiktiga värde har Wyld Networks också registrerat flera essentiella varumärken associerade med företaget och dess produkter.

”Vi är mycket glada över att ha fått vår första internationella patentansökan publicerad och att vi har säkrat flera viktiga varumärken. För oss som ett växande teknikföretag är vår immateriella egendom en strategisk tillgång och – tillsammans med de personer som gör Wyld Networks – den mest värdefulla tillgången. Därför är det viktigt att skydda vårt kunnande och vårt varumärke. Det ger oss konkurrensfördelar och det skapar och skyddar långsiktigt värde för bolaget och våra aktieägare”, säger Alastair Williamson, vd för Wyld Networks.

Wyld Networks stärker sin kommersiella position

Alastair Williamson, vd för Wyld Networks

Den publicerade patentansökan, med titeln Systems and methods for establishing and operating a resilient and low-latency outband overlay communications network, avser Wyld Networks grundteknik och har publicerats genom Patent Cooperation Treaty (PCT)*, som omfattar de flesta av världens större industriländer.

De registrerade varumärkena avser namnen Wyld™, Wyld Mesh™, Wyld Fusion™ och Wyld Connect™.

”Vi kommer att sälja miljontals IoT-produkter på en global marknad, så att få varumärket Wyld och våra produkter skyddade är ur ett kommersiellt perspektiv verkligen en milstolpe”, säger Alastair Williamson.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>