Hem Nyheter Xiaomi introducerar sin ledande teknik till den svenska mobiloperatörsmarknaden

Xiaomi introducerar sin ledande teknik till den svenska mobiloperatörsmarknaden

Publicerat av: Redaktionen

Den globala teknikledaren Xiaomi kommer börja sälja Mi Note 10, den senaste flaggskeppsmodellen i sin premiumuppställning av smartphones, genom alla svenska Tele2-butiker från och med den 9 december.

Xiaomi introducerar sin ledande teknik till den svenska mobiloperatörsmarknaden 3Detta bestyrker Xiaomis officiella inträde på marknaden.

Samarbetet mellan Xiaomi och Tele2 kommer erbjuda kunder möjligheten att köpa den senast släppta smartphonen från Xiaomi med ett månadsabonnemang från 199SEK via alla Tele2-butiker i Sverige och via Tele2-gruppens onlinekanaler, inklusive tele2.se, comviq.se och comhem.se.

– En mobiloperatörspartner är avgörande för Xiaomis lokala marknadsutveckling, inte bara för att operatörer är nyckelspelare i mobilbranschen, utan också genom att det hjälper oss att erbjuda diversifierade tjänster till större lokala kunder. Tele2 är början för oss i mobiloperatörsmarknaden och vi är övertygade om att fler operatörer kommer att ansluta till Xiaomis tillväxt i Sverige i en nära framtid, säger Tony Chen, General Manager, Central- och Östeuropa, Norden och Baltikum, Xiaomi.

Xiaomis Mi Note 10 har världens första 108MP pentakamera-setup med premiumdesign och ett massivt 5260mAh-batteri, och var företagets introduktionsprodukt på den svenska marknaden i november. Sedan dess har Mi Note 10 belönats med flertalet utmärkelser, toppbetyg och hyllningar i flertalet medier.

– Vi ser en ökad efterfrågan på Android-telefoner med bra specifikationer till rimliga priser. Vi tror att Xiaomi kommer bli en fantastisk partner genom att erbjuda detta till våra kunder, säger Samuel Skott, Chief Commercial Officer på Tele2.

Mi Note 10 kommer med fem olika linser – en 108MP vidvinkellins, 5MP teleobjektiv, 12MP teleobjektiv, 20MP ultra-vidvinkellins och en makrolins. Denna kamerasetup möjliggör en sömlös zoomupplevelse från 0,6x till 50x utan att kompromissa med bildkvaliteten.

Mi Note 10 erbjuder också ShootSteady-videoteknik för stabilare filmning, tillsammans med makro slow motion i 960 fps och 4K-video med ultra-vidvinkeln. Användare kan använda Vlog-läget för att enkelt skapa snygga och engagerande videor med sju olika filmeffekter.

Förutom den kraftfulla bakre kamerakonfigurationen, har Mi Note 10 också en främre kamera på 32MP som erbjuder en uppsjö av funktioner, däribland AI-funktioner för filter, porträtt, scen- och ansiktsigenkänning.

Mi Note 10 har en 6,47” 3D-böjd AMOLED-skärm. Kant-till-kant-skärmen har smalare ramar än någonsin för en bättre upplevelse, och kontrastförhållandet 400 000:1 ger djupare svärta och klarare färger. Mi Note 10 kommer också med den helt nya 88% tunnare optiska fingeravtryckssensorn på skärmen, med ett 10% större detekteringsområde som svarar under starkt ljus, kalla förhållanden och torra fingrar.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>