XMReality tecknar globalt ramavtal med Verisure
Hem NYHETER XMReality AB tecknar globalt ramavtal med Verisure

XMReality AB tecknar globalt ramavtal med Verisure

Publicerat av: Redaktionen

Verisure SARL, Verisures schweiziska högkvarter, och XMReality AB har tecknat ett globalt ramavtal för att leverera XMReality Remote Guidance.

Initalt inom ramen för avtalet påbörjas ett arbete att införa XMReality Remote Guidance inom Verisures tekniska support av hemlarm i Sverige.

Verisure är en ledande leverantör av professionellt övervakade larm. Företaget har 4 miljoner kunder i 16 länder i Europa och Latinamerika. Deras affärsmodell integrerar produktutveckling, design och försäljning med installation, service och professionellt övervakad larmtjänst dygnet runt.

XMReality tecknar globalt ramavtal med Verisure”Vi är väldigt glada över att ha signerat detta globala avtal med Verisure, vilket ger oss en möjlighet att bredda användning av XMReality Remote Guidance mot konsumentmarknaden. Avtalet ger oss även möjligheten till att expandera snabbt inom Verisure, både vad gäller flera verksamheter inom bolaget och geografisk expansion till övriga 15 länder inom Verisure. Ordervärdet av detta avtal återstår att se inom den kommande tolvmånadersperioden.”, säger Andreas Jonsson, Chief Business Development Officer på XMReality.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00