10 år av framgång firades!

[KANALPARTNER] I oktober i år är det exakt 10 år sedan Exclusive Networks gjorde sitt intåg på den svenska marknaden.

T10 år av framgång firades! 1ill Venue81 på Drottninggatan i Stockholm tog sig närmare 150 inbjudna gäster och partners för att fira jubilaren. Festligheterna inleddes på eftermiddagen med speed dating och partnerpresentationer från Fortinet, Aerohive Networks, Thales och Palo Alto Networks. Detta kompletterades med mingel och ”bubbel”. Många hade slutit upp för att fira 10-åringen, det märktes på den värme som spred sig i lokalen. Exclusive Networks framgångsrika resa i Sverige har byggts med hjälp av duktiga medarbetare och partners, de tackade även de många kunder som var på plats.

När eftermiddagen övergick i kväll slogs portarna upp till matsalsdelen där smakfullt dukade bord mötte oss. Där bjöds det på en 3-rättersmiddag och fortsatt möjlighet till nätverkande. Tal hölls av representanter för Proofpoint, Exabeam och Imperva. Middagspasset bestod även av en underbart rolig betraktelse av hur det kan bli när det blir lite fel här i livet. Den underhållningen levererades av komikern Anders ”Ankan” Johansson som med sin karaktäristiska östgötska dialekt fick skratten att sprida sig runt borden och fylla lokalen. Efter middagen var alla inte bara mätta utan även glada.

Den sista delen av kvällen bjöd på musik, dans och skönt barhäng där nätverkandet fortsatte en bra stund till.

Alla på plats önskade jubilaren Exclusive Networks många lyckosamma år till och vi kan bara stämma in i den hyllningskören.