Hem EVENTEvent Bevakning Acronis CyberFit Summit förnyar cyberskyddet i Förenade Arabemiraten

Acronis CyberFit Summit förnyar cyberskyddet i Förenade Arabemiraten

Publicerat av: Redaktionen

Acronis, en global ledare inom cybersäkerhet, välkomnar idag hundratals deltagare som består av representanter från tjänsteleverantörer, återförsäljare och företag till Acronis CyberFit Summit som äger rum i Yas Island Rotana i Abu Dhabi.

Acronis CyberFit Summit förnyar cyberskyddet i Förenade Arabemiraten 3Evenemanget innehåller spännande tillkännagivanden av nya lösningar, kundutställningar, exklusiva nätverksmöjligheter och keynote sessioner med fokus på den ökande efterfrågan av cyberskydd.

Med sin snabba utveckling av IT infrastruktur har Mellanöstern blivit ett attraktivt mål för hackare.

En nyligen genomförd rapport visar att skadliga attacker ökade med 12 procent i Förenade Arabemiraten under det första kvartalet 2019 jämfört med samma period föregående år.

På eventet kommer tre nya cyberskyddslösningar att officiellt lanseras i Gulfstaterna; Acronis Cyber Protect, Acronis Cyber Platform och Acronis Cyber Infrastructure med målet att förändra hur branschen löser dagens utmaningar kring dataskydd och cybersäkerhet.

  • Acronis Cyber Protect, integrerar sju huvudfunktioner inom cyberskyddsäkerhetskopiering; katastrofåterställning, AI-baserat skydd mot skadlig kod, certifiering och validering av dataautenticitet, sårbarhetsutvärderingar, hantering av uppdateringar samt fjärrövervakning och fjärrhantering.
  • Acronis Cyber Platform, ger utvecklare och oberoende mjukvaruleverantörer möjlighet att anpassa, utöka och integrera Acronis cyberskyddslösningar.
  • Acronis Cyber Infrastructure, skapar kostnadseffektiv, lättanvänd och tillförlitlig hyperkonvergerad infrastruktur som är optimerad för cyberskyddsinstallationer.

Mellanöstern är en av de snabbast växande marknaderna för Acronis, med 6 000 återförsäljare som marknadsför och använder Acronis teknik i regionen. Acronis CyberFit Summit blir en hubb för många av dessa företag, inklusive StarLink, en av de snabbast växande distributörerna (value added distributor) och Ingram Micro, en av världens största distributörer av hårdvara, mjukvara och molnlösningar.

Molnanpassningar är ett område som i synnerhet har haft en stark tillväxt i Mellanöstern.

–  Acronis CyberFit Summit kommer i ett läge där många letar efter ett säkert sätt att införa molnteknik. Det finns en tillströmning av molnförsäljare som går in i den lukrativa MENA (Mellanöstern – och Nordafrikanska marknaden), som beräknas till 2,2 miljarder USD och förväntas öka med 24 procent per år i genomsnitt, där Förenade Arabemiraten är i fokus med en regering som avsätter enorma resurser för molnteknik som ska driva deras smarta stadsbyggnadsprojekt. Tidpunkten för Acronis är perfekt, då de har etablerat sig som en one-stop-shop för cyberskyddsbehov riktad mot företag, och deras unika strategi för cyberskydd garanterar både hög säkerhet och enkel åtkomst till data säger Nidal Otman, Starlinks Grundare och VD

Acronis lösningar täcker alla fem vektorer för cyberskydd: säkerhet, tillgänglighet, integritet, autenticitet och dataskydd (SAPAS).

–  Traditionell säkerhetskopiering är ute. Det räcker inte att bara hantera en aspekt av företagens cyberskyddsbehov. Våra lösningar omarbetas kontinuerligt för att skapa ett holistiskt cyberskydd vilket säkerställer att data inte bara är säkra och lättillgängliga utan också privata och autentiska. Vi hjälper företag så att de kan vara säkra på att deras data inte har manipulerats eller förfalskats på något sätt. Vi vill att de ska kunna lita på deras data, säger Sergei Beloussov, Acronis Grundare och CEO.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>