Acronis hjälper leverantörer av hanterade tjänster att växa genom att introducera MSP Academy
Hem Säkerhet Acronis hjälper leverantörer av hanterade tjänster att växa genom att introducera MSP Academy

Acronis hjälper leverantörer av hanterade tjänster att växa genom att introducera MSP Academy

Publicerat av: Redaktionen

Acronis MSP Academy är ett omfattande utbildningsprogram som är utformat för leverantörer av hanterade tjänster och täcker affärsverksamhet, teknik, försäljning och marknadsföring.

Acronis, en global ledare inom cybersäkerhet, presenterade i dag MSP Academy. Utbildningsinitiativet MSP Academy syftar till att ge MSP:er affärsmässiga och tekniska kunskaper samt nödvändiga färdigheter och verktyg för att lyckas och växa. Lanseringen av MSP Academy innebär en betydande expansion av Acronis utbildningsutbud och uppfyller Acronis åtagande att stödja utvecklingen av den globala MSP-marknaden.

Acronis har erbjudit omfattande teknik- och affärsutbildning om Acronis produkter för tjänsteleverantörer i mer än tio år genom Acronis Academy. De Acronis-partner som genomgick utbildning och certifiering via Academy under 2022 upplevde en ökning i intäkter från försäljning av Acronis produkter med 60 % och en minskning av supportärenden med 40 %. Acronis lanserar MSP Academy som svar på partnerförfrågningar om att utöka utbildningsportföljen så att den innehåller mer än produktutbildning.

MSP Academy är en utbildningsplattform som har skapats för att hantera de viktigaste utmaningarna som MSP:er står inför. Den täcker olika ämnen, från att starta en MSP, driva en framgångsrik MSP-verksamhet, marknadsföra en MSP-verksamhet och optimera effektiviteten och produktiviteten hos MSP-tekniker.

”MSP Academy erbjuder en skräddarsydd utbildningsupplevelse, där deltagarna kan utforska specifika ämnen eller följa en strukturerad inlärningsväg”, säger Jon McCarrick, Director of Evangelism på Acronis. ”Den snabba utvecklingen av teknik och affärslandskap kräver kontinuerligt lärande och MSP Academy är utformat för att stödja de växande behoven hos MSP:er.”

Acronis hjälper leverantörer av hanterade tjänster att växa genom att introducera MSP AcademyMSP Academys läroplan är utformad för att erbjuda utbildning som täcker alla aspekter av att hantera en MSP-verksamhet. Innehållet är strukturerat för att tillgodose de snabba tekniska förändringarna och består av små moduler på mellan tre och sju minuter som ger effektiva kunskaper.

Deltagarna kan göra ett prov för att få ett Credly-märke som de kan dela med kollegor och kunder, och visa sina kvalifikationer och sitt engagemang för kontinuerligt lärande genom att ta en examen från MSP Academy.

Kommande initiativ från Acronis inkluderar hybridutbildningar i samarbete med molndistributörer, en fördjupad inlärningsupplevelse för att hålla deltagarna i framkant av branschutvecklingen, samt lansering av nya flerspråkiga utbildningsalternativ online, hybrid och offline, vilket säkerställer att MSP:er över hela världen kan dra nytta av programmet.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00