Safestate i nytt partnersamarbete med Iver
Hem ÅTERFÖRSÄLJAREIVER Safestate i nytt partnersamarbete med Iver

Safestate i nytt partnersamarbete med Iver

Publicerat av: Redaktionen

I takt med att cybersäkerhet fortsätter att bli en allt viktigare faktor även för småföretagare, är det av naturliga skäl många som vänder sig till sin IT-leverantör.

Med siktet inställt på att även mindre företag ska ges möjligheten att sänka sin cyberrisk, lanserar nu Safestate och Iver en cybersäkerhetslösning för Ivers kunder.

Pressen på småföretagare ökar

– Allt fler mindre företag upplever en ökad press att agera för att höja sin informationssäkerhet. Man blir alltmer medveten om sina risker, men det finns fortfarande en tröskel för att hantera dem. Här kan vi hjälpa småföretagaren att vidta enkla åtgärder för att höja sin cybersäkerhet. Från och med oktober erbjuder vi därför Safestates tjänster till alla våra kunder i detta segment, säger Mikael Ryberg, SVP SMB, på Iver.

– När vi pratar med våra kunder så hör vi att det är just detta som de är oroade och stressade över. En typisk småföretagare kan läsa om ökade cyberhot, men har sedan svårt att öka skyddet, och inte minst att hantera incidenter. Med Safestates tjänster som en del av lösningen kommer våra kunder sänka sin cyberrisk. Safestate fungerar som ett brandlarm som larmar vid olika typer av problem, och Iver kan sen hjälpa kunden att hantera problemen, säger Daniel Fyhr, VD på Safestate.

Ökad oro bland mindre bolag

Safestate i nytt partnersamarbete med Iver

Några medarbetare som jobbar med Safestate

Varje minut drabbas tre mindre bolag av cyberangrepp, och runt fyra av fem säger att de blivit utsatta för ett angrepp det senaste året.

– Vi har pratat med Safestate under en längre tid nu, och ser fram emot att gå ut till marknaden tillsammans. Tiden är sedan länge är förbi då ett mindre företag bara behövde en brandvägg och ett antivirusprogram, och genom samarbetet med Safestate kan vi erbjuda ett helt nytt typ av skydd, avslutar Mikael Ryberg.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00