Acronis stärker återförsäljare och tjänstleverantörer med nya molnbaserade #CyberFit Partner Program
Hem Säkerhet Acronis stärker återförsäljare och tjänstleverantörer med nya molnbaserade #CyberFit Partner Program

Acronis stärker återförsäljare och tjänstleverantörer med nya molnbaserade #CyberFit Partner Program

Publicerat av: Redaktionen

Utökat program med förbättrade förmåner, incitament och verktyg som möjliggör för partners att modernisera sina erbjudanden om cybersäkerhet.

Acronis, en global ledare inom cyberskydd, lanserar idag det nya partnerprogrammet Acronis #CyberFit Partner Program.

Acronis stärker återförsäljare och tjänstleverantörer med nya molnbaserade #CyberFit Partner ProgramDenna uppdatering av programmet möjliggör ytterligare utveckling för partners, särskilt inom molnbaserade tjänster, samtidigt som tjänstleverantörer och återförsäljare belönas för sin expertis, engagemang och tillväxt med Acronis genom resultatbaserade fördelar och ekonomisk stimulans.

Acronis molnbaserade system har mer än dubblats sedan 2018 och hade det senaste året den största tillväxten av antal partners. Antalet partners som är aktiva tjänstleverantörer ökade med 30 % under 2020. Baserat på feedback från partners har Acronis nu startat ett partnerprogram som stöder kreativa idéer för marknadsföring.

– Acronis prioriterar lönsamhet för sina partners. Sedan Acronis Cyber Protect lanserades förra året har partners kunnat automatisera, anpassa och leverera cyberskydd på en nivå som de inte kunnat tidigare. Genom det nya #CyberFit Partner Program som är fokuserat på molnverksamhet, har nu partners alla verktyg som de behöver för en stadig tillväxt och för att leverera nya cyberskyddslösningar till sina kunder, säger Serguei Beloussov, Acronis grundare och vd.

Acronis förbättrade partnerprogram

  • Ekonomiska incitament som ökar med partners framsteg inom programnivåerna såsom rabatter och förslagsbaserade fonder för marknadsutveckling (MDF).
  • Verktyg för marknadsföring och försäljning, med ytterligare sätt för automatiserad marknadsföring och förnyelser kommer i mars 2021.
  • Kontohantering, hjälp som ökar med programnivå och gör riktat stöd för marknadsföring tillgängligt för Platinum-partners.
  • Förstärkt teknisk support möjliggör snabbare svarstider.
  • Utbildning inom teknik och försäljning via Acronis #CyberFit Academy med både online-kurser och kurser med fysisk närvaro.

Acronis meddelade också att i början av mars kommer partners att kunna arbeta med den nya partnerportalen som är en plattform som gör kontohantering och kommunikation med Acronis enklare.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00