Advania rekryterar Beda Grahn som ny regionchef
Hem Kvinnor på Kanalen Advania rekryterar Beda Grahn som ny regionchef

Advania rekryterar Beda Grahn som ny regionchef

Publicerat av: Redaktionen

[KVINNA PÅ KANALEN] Beda Grahn, tidigare affärsområdeschef och marknadschef på Microsoft, rekryteras som ny regionchef på Advania.

advania_beda-grahn

Beda Grahn, Advania

Beda kommer ansvara för att bygga och utveckla teamet inom infrastruktur i Stockholmsregionen.

Advania har rekryterat Beda Grahn som idag påbörjar sin nya roll som Regionchef Stockholm. Beda kommer närmast från  Microsoft, där hon under sju år ansvarade för att bygga upp affärsområdet Small Medium Business (SMB). Det senaste 1,5 åren har hon som marknadschef ansvarat över Microsofts Azure-erbjudandet gentemot utvecklare och mjukvarubolag.

I sin nya roll kommer Beda arbeta med att bygga och utveckla teamet inom infrastruktur med målet att bland annat tredubbla antalet konsulter i regionen.

– Det känns väldigt roligt att börja på Advania som jag bara hört gott om och som det uppenbarligen går väldigt bra för. Mitt främsta mål är att inspirera och motivera teamet till att vilja utvecklas och överträffa sig själva. Det är ett arbeta jag har lång erfarenhet av från Microsoft och ser fram emot att fortsätta med hos Advania, säger Beda Grahn.

– Vi är glada och stolta över att välkomna Beda till Advania. Beda har en gedigen erfarenhet av att bygga team och driva sälj vilket gör henne perfekt för rollen som ny regionchef. Vi ser fram emot att se henne inspirera och utveckla vårt infrastrukturteam till att bygga vidare på vår redan höga kundnöjdhet, säger Daniel Albertsson, marknadschef på Advania.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>