ALSO erbjuder skydd mot cyberattacker med Thycotic

ALSO utvidgar sin säkerhetsportfölj och erbjuder nu säkerhetslösningar från Thycotic i åtta länder.

Thycotic skyddar privilegierade konton mot cyberattacker. Globalt litar redan fler än 7 500 företag på Thycotic för skydd av sina IT-miljöer.

Privilegierade konton är den centrala punkten i företags IT-infrastruktur och används som universalåtkomst för administratörer i system, IT-Kanalen.seapplikationer och databaser.

“Thycotic är marknadsledare inom området för skydd av privilegierade konton. Med säkerhetslösningar från Thycotic erbjuder vi kompletterande lösningar för att förvalta applikationsrättigheter, hantera administrativa åtkomster till klient såväl som påvisa säkerhetsluckor. Skalbarheten i lösningen imponerade särskilt på mig och denna lösning utvecklades ursprungligen för SMB-marknaden, men används nu också bland de allra största bolagen“, säger Sasa Viro, Senior VP Solution Services på ALSO Holding AG.

“Med Secret Server från Thycotic har ALSO:s kunder och partners ytterligare ett säkerhetslager mot cyberattacker. Vår lösning möjliggör dessutom administrationen och säkringen av privilegierade konton från en enskild konsol, vilket sparar tid och pengar och dessutom minskar det riskerna”, förklarar Simon Azzopardi, VP EMEA & APAC på Thycotic.

Secret Server, huvudapplikationen i Thycotic-lösningarna, upptäcker och identifierar automatiskt privilegierade konton, registrerar data och lagrar dem i ett lösenordskassaskåp. Med detta tillvägagångssätt upptäcks icke-förvaltade konton. I händelse av en cyberattack kan dessutom lösenord ändras och väljas på nytt på kort tid.

 

Post Comment