Amadeus meddelar att Microsoft har valt Cytric för att tranformera affärsresandet för sina anställda
Hem NyheterMolntjänsterMicrosoft Amadeus meddelar idag att Microsoft har valt Cytric för att tranformera affärsresandet för sina anställda

Amadeus meddelar idag att Microsoft har valt Cytric för att tranformera affärsresandet för sina anställda

Publicerat av: Redaktionen

Amadeus Cytric ger Microsoft en innovativ resebokningsupplevelse anpassad för en  dynamisk och växande verksamhet.

Cytric kommer att göra det möjligt för Microsoft-anställda att planera, boka och ändra sina resor med en mycket mer interaktiv, intuitiv och sömlös upplevelse.

I det första skedet kommer Microsoft att distribuera Cytric-lösningar till en utvald grupp Microsoft-anställda. Denna inledande fas inkluderar utrullningen av Cytric Easy och integrationen av Cytric Travel i Microsoft 365, vilket gör det möjligt för användare att planera resor och dela resedetaljer med kollegor utan att behöva lämna sina dagliga applikationer som Microsoft Office eller Microsoft Teams.

Microsoft, ett av världens ledande globala mjukvaruföretag, fortsätter en ambitiös digital transformationsprocess inom sin affärsresedivision för att leverera en rikare, mer intuitiv reseupplevelse för anställda. För Microsoft har ett verktyg som är tillräckligt flexibelt för att anpassa sig till sin globala resepolicy, inklusive dess välkända fokus på hållbarhet och tillgänglighet, varit nyckeln i beslutet.

Amadeus meddelar att Microsoft har valt Cytric för att tranformera affärsresandet för sina anställda”Microsoft och Amadeus har en vision och ett engagemang för att leverera de bästa lösningarna för resebranschen och utanför. Vi är fokuserade på att tillämpa innovation för att stödja Microsoft och vi tror att Cytric kommer att tänja på gränserna för vad företagsresesektorn har sett fram till idag. Det är en enormt spännande möjlighet för oss, som bekräftar vårt engagemang för innovation inom reseteknologi som förbättrar upplevelsen för resenärer på en global skala, säger Rudy Daniello, Executive Vice President, Amadeus Cytric Solutions.

Eric Bailey, Global Travel Director för Microsoft kommenterade: ”Denna milstolpe lägger ytterligare en grundsten för att integrera teknologi i resebokningen och i destinationsupplevelsen. Vi vill förenkla alla aspekter av affärsresor för våra anställda, Cytric gör detta med sin intuitiva användarupplevelse.

”Vi har ett pågående partnerskap med Amadeus och en gemensam vision, som en del av ett bredare samarbete, att omdefiniera företagsresor. Vi är glada att våra anställda också kommer att dra nytta av vision och erfarenhet.”

Med utgångspunkt i det globala strategiska partnerskapet som tillkännagavs 2021 kommer man att utnyttja molnteknologi för att förnya och utforska nya produkter och lösningar och skapa smidigare reseupplevelser i framtiden, och företagen fortsätter att arbeta tillsammans som en del av det fleråriga, globala avtal.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>