Så ökar du produktiviteten i ditt företag med Microsoft 365 och M-Files
Hem NYHETERMOLNTJÄNSTERMICROSOFT Så ökar du nu produktiviteten i ditt företag med Microsoft 365 och M-Files

Så ökar du nu produktiviteten i ditt företag med Microsoft 365 och M-Files

Publicerat av: Redaktionen

Det är ingen överdrift att säga att Microsoft 365 har revolutionerat arbetsplatsen.

Miljontals företag världen över bygger i dag sin digitala och molnbaserade arbetsmiljö på välkända program som Word, Excel, PowerPoint, Teams och OneDrive – och snart också nya Microsoft 365 Copilot med inbyggd ChatGPT.

Men det går att bli ännu mer produktiv. Genom att lägga till dokumenthantering från M-Files slipper man fastna i en snabbt växande djungel av mappar och dubbletter – och kan enkelt hitta sina dokument genom att söka på samma sätt som vi är vana vid att göra på nätet.

Just kombinationen Microsoft 365 och M-Files var temat på ett kundevent som anordnades i Microsofts lokaler på Regeringsgatan i centrala Stockholm tillsammans med leveranspartnern Columbus. Deltagarna fick en genomgång av alla lösningar och konkreta exempel på hur man kan organisera, hitta och automatisera sin information på ett effektivt sätt.

En av talarna var Anneli Rymert, Partner Technology Strategist på Microsoft i Sverige.

– Microsoft har ett omfattande partnernätverk som gör att kunderna kan få ut ännu mer av sina investeringar. M-Files plattform för dokumenthantering är ett sådant exempel som är djupt integrerat med våra egna verktyg. Med hjälp av M-Files och deras teknik som bygger på metadata blir Microsoft 365 i ännu större utsträckning den naturliga åtkomstpunkten för all företagsdata – oavsett var den är lagrad, berättade Anneli Rymert.

På eventet lyfte hon fram partnersamarbetet och kommande Microsoft-satsningar. Inte oväntat fick AI och Microsoft 365 Copilot stort fokus där ChatGPT ska integreras med alla vardagsprogram – och även Teams där AI-funktioner kommer att kunna sammanfatta och effektivisera möten.

Vi ägnar varje år 700 timmar åt att söka efter dokument
M-Files är ledande inom dokumenthantering för att organisera information baserat på metadata i stället för traditionella mappstrukturer. Det innebär att man kan hitta det man söker baserat på innehållet, inte var dokumentet är lagrat. Det gör det snabbt och enkelt att hitta information och automatisera arbetsflöden. Behovet är enormt stort.

Anders Edlund är nordisk försäljningschef på M-Files och var också en av talarna. Han gav en tydlig bild av hur vi slösar tid på jobbet.

Så ökar du produktiviteten i ditt företag med Microsoft 365 och M-Files

Anneli Rymert, Partner Technology Strategist på Microsoft i Sverige och Anders Edlund, nordisk försäljningschef på M-Files.

– Mängden digital information i världen sägs fördubblas varje år och enligt IDC lägger en medarbetare ned i genomsnitt 700 timmar varje år på att leta efter information. Då håller det inte att fortsätta arbeta med mappar där det väldigt ofta ligger dubbletter samtidigt som det är svårt och tidsödande att finna det man egentligen letade efter, säger Anders Edlund.

M-Files har också ett stort antal funktioner för samarbete och arbetsflödeshantering. Det innebär att man kan arbeta tillsammans på ett ännu mer organiserat och effektivt sätt.

Och eftersom M-Files kan integreras sömlöst med Microsoft 365, går det att få tillgång till allt detta utan att behöva ändra sitt befintliga arbetsflöde.

Nyligen lanserade M-Files också en ännu bättre integration med Microsoft Teams och Microsoft Outlook som hjälper kunderna med arbetsflöden och affärsprocesser.

Stort affärsvärde i att strukturera sina dokument
Joakim Jannerfeldt är Global Solution Director på konsultföretaget Columbus med cirka 1 500 medarbetare, varav 1 000 i Sverige, Danmark och Norge. Enligt Joakim finns det ett enormt stort affärsvärde i att jobba strukturerat med sin digitala information. I sin partnerroll har han mött en rad företag där användarna haft olika arbetsytor, lagringsplatser och rutiner för versionshantering.

Joakim presenterade ett antal kundexempel där Columbus integrerat M-Files i företagens befintliga lösning för bland annat CRM, backoffice, filservrar och större verksamhetssystem. Resultatet blev också att vissa manuella arbetsmoment kunde automatiseras vilket ledde till högre kvalitet, bättre regelefterlevnad och högre servicegrad.

Använder du redan Microsoft 365 i ditt företag och letar efter sätt att förbättra din dokumenthantering och öka produktiviteten? Ta då en närmare titt på vad M-Files har att erbjuda. Klicka här för mer information.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00