Microsoft använder Oracles AI-infrastruktur för Bing Conversational Search
Hem NYHETERMOLNTJÄNSTERMICROSOFT Microsoft använder Oracles AI-infrastruktur för Bing Conversational Search

Microsoft använder Oracles AI-infrastruktur för Bing Conversational Search

Publicerat av: Redaktionen

Oracle tillkännagav idag ett flerårigt avtal med Microsoft för att stödja den explosiva tillväxten av AI-tjänster.

Microsoft använder Oracle Cloud Infrastructure (OCI) AI-infrastruktur, tillsammans med Microsoft Azure AI-infrastruktur, för inferens av AI-modeller som är optimerade för att dagligen driva Microsoft Bings konversationssökningar.

Genom att utnyttja Oracle Interconnect för Microsoft Azure kan Microsoft använda tjänster som Azure Kubernetes Service (AKS) för att orkestrera OCI Compute i massiv skala för att stödja den växande efterfrågan på Bings konversationssökning.

Bings konversationssökning kräver kraftfulla kluster av beräkningsinfrastruktur som stöder utvärdering och analys av sökresultat som utförs av Bings inferensmodell.

”Generativ AI är ett monumentalt tekniksprång, och Oracle gör det möjligt för Microsoft och tusentals andra företag att bygga och köra nya produkter med våra OCI AI-funktioner”, säger Karan Batta, senior vice president, Oracle Cloud Infrastructure. ”Genom att utöka vårt samarbete med Microsoft kan vi hjälpa till att ge nya upplevelser till fler människor runt om i världen.”

Microsoft använder Oracles AI-infrastruktur för Bing Conversational Search”Microsoft Bing utnyttjar de senaste framstegen inom AI för att ge en dramatiskt bättre sökupplevelse för människor i hela världen”, säger Divya Kumar, global marknadschef för Search & AI på Microsoft. ”Vårt samarbete med Oracle och användningen av Oracle Cloud Infrastructure tillsammans med vår Microsoft Azure AI-infrastruktur kommer att utöka kundtillgången och förbättra hastigheten på många av våra sökresultat.”

Inferensmodeller kräver tusentals beräknings- och lagringsinstanser och tiotusentals GPU:er som kan arbeta parallellt som en enda superdator över ett multi-terabit-nätverk.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00