Atea Sverige utser Maria Kolli till ny platschef i Västerås
Hem Kvinnor på Kanalen Atea Sverige utser Maria Kolli till ny platschef i Västerås

Atea Sverige utser Maria Kolli till ny platschef i Västerås

Publicerat av: Redaktionen

[KVINNOR PÅ KANALEN] Maria Kolli är för närvarande konsultchef för Atea i Västerås, en tjänst som hon tillträdde i Maj 2018.

Atea Sverige utser Maria Kolli till ny platschef i Västerås

Maria Kolli

Tidigare jobbade Västeråsaren Maria för VafabMiljö Kommunalförbund och dessförinnan på Westinghouse Electric Sweden AB. Hon tillträder sin nya tjänst omgående och rapporterar till Anders Myrbäck, chef för Region Mitt på Atea.

Maria har jobbat i it-branschen i över 20 år, inom både privat och offentlig verksamhet. Erfarenheterna från kundsidan tar hon med sig när hon nu ska leda den fortsatta utvecklingen av Atea i Västerås.

– Det är värdefullt för våra kunder att Maria har erfarenhet av deras utmaningar och möjligheter. Vi vill alltid bygga långsiktiga relationer och ju närmare våra kunders vardag vi är desto bättre förutsättningar har vi att leverera kundupplevelser utöver det vanliga, säger Anders Myrbäck som är chef för Region Mitt på Atea.

Atea i Västerås har 38 medarbetare, varav 27 stycken jobbar som konsulter och fler ska det bli. Behovet ökar av tekniska resurser inom drift och förvaltning men också inom kommunikation och lösningsförslag. Maria ser fram emot att utveckla sitt lag och har tydliga mål framåt.

– Jag valde Atea på grund av värderingarna, de är en grundbult som följer med våra konsulter ut. Vi ska bli bättre på att berätta om dem, och vi ska bli bättre på att prata om relationen vi bygger med våra kunder. Det sker mycket spännande inom it som som tjänst och IoT-lösningar och där kan vi vara en trygg och strategisk partner för fler privata och offentliga verksamheter i Västmanland.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>