Automation i fokus hos Conrad
Hem Teknik Automation i fokus hos Conrad

Automation i fokus hos Conrad

Publicerat av: Redaktionen

Conrad är en kompetent partner med kundernas behov i fokus:

Automation i fokus hos Conrad

240 000 artiklar för automation & pneumatik finns tillgängliga på Conrad Sourcing Platform. Fotokälla: Conrad Electronic

Det breda produktsortimentet gör att B2B-kunder kan täcka hela sitt behov inom automation.

  • 240 000 artiklar inom automation & pneumatik finns tillgängliga på Conrad Sourcing Platform
  • Heltäckande sortiment från ledande tillverkare underlättar när du behöver köpa in tekniska produkter för den operativa driften av företaget
  • Brett såväl som specialiserat sortiment av automationsprodukter för underhåll och reparation, industriell tillverkning och logistik

För Conrad handlar andra kvartalet 2021 helt om automation. B2B-kunder kan välja ur ett brett såväl som specialiserat utbud av över 240 000 automationsprodukter och relaterade tjänster på Conrad Sourcing Platform. Produkter för områden som kontroll, pneumatik och drivenheter, omkoppling och signalering samt kommunikation finns tillgängliga. Detta gör att användarna, med hjälp av Conrad, kan täcka hela sitt behov av tekniska produkter för den operativa driften av företaget.

Ralf Bühler, VD för Conrad Electronic, sammanfattar fördelarna med Conrad Sourcing Platform:

”Som tillägg till vårt omfattande och ständigt växande produktsortiment erbjuder vi på Conrad Sourcing Platform även skräddarsydda tjänster, för att ge våra B2B-kunder precis det stöd de behöver för sin verksamhet. Förutom analog åtkomst erbjuder vi även omnichannel-anslutning i den digitala världen, anpassad till ditt företags behov.

Vi har lösningar i form av allt ifrån webbshoppen via Conrad Smart Procure (CSP) för små och medelstora företag till ERP-system eller eCatalogue-användning för stora företag och koncerner. Conrad Sourcing Platform erbjuder varje företag, oavsett storlek, en passande elektronisk anslutning för att göra inköpsprocessen så snabb, transparent och effektiv som möjligt.”

Som en effektiv automationspartner levererar Conrad produkter för såväl industriellt underhåll och (special-) maskinteknik som för tillverkningsindustrin med alla reserv- och förbrukningsartiklar som krävs för underhåll och reparation samt regelmässig drift av anläggningar och maskiner.

B2B-kunder kan välja ur en stor portfölj av varumärken, som till exempel Siemens, Wago, Phoenix Contact, Schneider Electric, Weidmüller, Tru Components och Lapp. Produktsortimentet sträcker sig från pneumatiska produkter till programmerbara logiska styrenheter (SPS), industrisensorer, strömförsörjning, reläer, industriella kablar och kontakter och vidare till verktyg samt test- och mätutrustning för automation och förbrukningsmaterial.

Conrad Sourcing Platform är inte bara intressant för den traditionella industrisektorn. Även utbildningsinstitutioner inom grund- och vidareutbildning samt högskolor kan dra nytta av det breda produktsortimentet.

Conrad erbjuder sina B2B-kunder både en enskild offertverktyg samt möjlighet för tidsbestämda beställningar och avropsbeställningar för att kunna planera framåt och få varor levererade allt efter behov. Dessutom erbjuder Conrad ytterligare tjänster, som till exempel professionell kabel- och slangmätarservice samt kabelmontering.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>