B3 rekryterar försäljningschef från Creuna

[KVINNOR PÅ KANALEN] Lotta Wiberg har rekryterats som ny affärsutvecklings- och säljchef till B3s snabbast växande affärsområde Digital Innovation.

B3 rekryterar försäljningschef från Creuna 1
Lotta Wiberg

Lotta kommer närmast från en position som säljchef på Creuna Sverige AB där hon har varit med och utvecklat bolaget och dess kunder under närmare 10 år. B3 är ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag med seniora konsulter inom IT och Management och har idag över 600 medarbetare.

– Vi är verkligen glada att kunna välkomna Lotta Wiberg till B3. Lotta förstärker B3 med lång och gedigen erfarenhet inom digitalisering, IT och affärsutveckling vilket kommer vara viktiga tillgångar på B3s fortsatta tillväxtresa, säger Sven Uthorn, VD och koncernchef för B3 Consulting Group.

– Jag ser mycket fram emot att börja på B3 och lära känna både medarbetarna och specialistbolagen inom koncernen. Det finns fantastiska möjligheter att arbeta tillsammans inom B3 för att skapa riktigt bra värde för kunderna så att de står sig starka i den digitala världen, säger Lotta Wiberg.