Hem Kvinnor på Kanalen B3 rekryterar försäljningschef från Creuna

B3 rekryterar försäljningschef från Creuna

Publicerat av: Redaktionen

[KVINNOR PÅ KANALEN] Lotta Wiberg har rekryterats som ny affärsutvecklings- och säljchef till B3s snabbast växande affärsområde Digital Innovation.

B3 rekryterar försäljningschef från Creuna 2

Lotta Wiberg

Lotta kommer närmast från en position som säljchef på Creuna Sverige AB där hon har varit med och utvecklat bolaget och dess kunder under närmare 10 år. B3 är ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag med seniora konsulter inom IT och Management och har idag över 600 medarbetare.

– Vi är verkligen glada att kunna välkomna Lotta Wiberg till B3. Lotta förstärker B3 med lång och gedigen erfarenhet inom digitalisering, IT och affärsutveckling vilket kommer vara viktiga tillgångar på B3s fortsatta tillväxtresa, säger Sven Uthorn, VD och koncernchef för B3 Consulting Group.

– Jag ser mycket fram emot att börja på B3 och lära känna både medarbetarna och specialistbolagen inom koncernen. Det finns fantastiska möjligheter att arbeta tillsammans inom B3 för att skapa riktigt bra värde för kunderna så att de står sig starka i den digitala världen, säger Lotta Wiberg.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>