Boomi skapar ny integrationslösning med Amazon Web Services för händelsebaserad IT-arkitektur

Boomi meddelar idag att de inleder ett partnerskap med Amazon Web Services för att skapa en integrationslösning som underlättar arbete i en händelsebaserad IT-arkitektur.

Boomi skapar ny integrationslösning med Amazon Web Services för händelsebaserad IT-arkitektur 1Boomis iPaaS-anslutning integreras med Amazon EventBridge och säkerställer att varje gång data uppdateras på ett ställe, uppdateras de överallt i realtid. Lösningen är marknadens första i sitt slag.

Många företag möter idag ett komplicerat IT-landskap med många olika system och applikationer som måste kunna prata med varandra och ständigt utbyta data. Det har alltid varit en stor utmaning att se till att all data är uppdaterad överallt, och alldeles särskilt idag, då digitaliseringen inneburit att datakällorna är många och att data ständigt förändras. Just därför är det extra viktigt att kunna bygga sitt IT-landskap på ett sätt som möter dessa utmaningar. Ett sätt är att arbeta i en händelsebaserad IT-arkitektur med händelsebaserad integration.

Amazons EventBridge förutsågs att bli riktigt stor under sin tid, eftersom den gör det enkelt att bygga händelsedrivna applikationer som är responsiva i realtid. Det som gör Amazons EventBridge riktigt intressant är att du också automatiskt kan ladda ner data till dina egna system från andra partner på AWS-plattformen. Om en händelse inträffar i en partners applikation utlöser den automatiskt en åtgärd i ditt eget system, beroende på vilken realtidsdata du vill ha.

Boomi, som erbjuder sina kunder en modern teknikneutral integrationsplattform med låg kod (iPaaS), har genom sin roll som Advanced Technology Partner med Amazon Web Services (AWS) skapat en direkt integration mellan sin egen integrationsplattform och Amazons EventBridge – en så kallad “kontakt”. Amazon EventBridge låter dig ansluta applikationsdata och integrerade SaaS-applikationer med Amazon Web Services (AWS). Detta nya integrationsalternativ, som utvecklats av Boomi, gör det möjligt för företag att enkelt ansluta sina nya och befintliga Boomi-integrationer till alla AWS-tjänster som använder Amazon EventBridge, samtidigt som de ansluter andra externa datakällor, inklusive SaaS och proprietära appar, samt lokala och IoT-datakällor.

Boomi är den första integrationsplattformen som erbjuder denna enkla integration. Integrationen kan förbättra områden som kundsupport, säkerhet, affärsprocesser, applikationsövervakning, katalogregistrering och uppdatering av kunddata.

– Våra kunder kräver fler och snabbare integrationer och en IT-arkitektur där man enkelt kan arbeta med realtidsdata, säger Claes Huber, försäljningschef för Boomi i Sverige. Med Amazon EventBridge-integrationen kan våra kunder nu snabbt, genom att enkelt dra och släppa, interagera med en av AWS viktigaste lösningar för datadrivna organisationer.