Brad Anderson och Bill Buxton årets Keynotetalare på TechDays

Nästa vecka den 17-18 november arrangeras TechDays – Microsofts största konferens i Sverige för IT-tekniker, utvecklare, arkitekter och IT-beslutsfattare.

Brad Anderson och Bill Buxton årets Keynotetalare på TechDays 1
Brad Anderson är en av keynotetalarna på TechDays 2016

Ett hundratal talare och sessioner samt ett femtiotal utställande företag ger deltagarna det senaste inom IT. Årets Keynotetalare är Brad Anderson och Bill Buxton. TechDays arrangeras på Kistamässan i Stockholm.

För tredje gången arrangeras TechDays, Microsofts största utbildningskonferens för landets IT-tekniker, utvecklare, arkitekter och beslutsfattare inom IT, på Kistamässan i Stockholm. Utöver utbildning i Microsofts plattform, produkter och lösningar, visas även glimtar ur framtidens trender.

Årets första keynotetalare är Brad Andersson, som är Corporate Vice President inom Cloud & Enterprise Group på Microsoft. Brad är personen bakom teamet som sätter företagens säkerhet i främsta rummet oavsett vilken enhet som de anställda använder. Brad kommer bland annat att dela med sig av guldkornen från hans presentation på årets Microsoft Ignite-konferens i Atlanta.

Den andra keynotetalaren Bill Buxton har sedan 2005 varit Principal Researcher (ansvarig forskare) på Microsoft Research, den avdelning som har påverkat i princip varenda produkt som Microsoft lanserat. Bill har en förmåga att inspirera och få publiken engagerad när han pratar om sina tankar kring framtiden för design och mänsklig interaktion med tekniken.

Post Comment