Branschens mest omfattande finansieringslösning för IT är här
Hem LEVERANTÖREMC Branschens mest omfattande finansieringslösning för IT är här

Branschens mest omfattande finansieringslösning för IT är här

Publicerat av: Redaktionen

Dell EMC utökar den branschledande portföljen av Dell Financial Services (DFS) med unika betalningslösningar för att hjälpa kunderna matcha sina finansiella mål med sin IT-infrastruktur och integrera end-to-end-lösningar med finansiering som en del av inköpsprocessen.

DELL EMC WORLD – AUSTIN, Texas – 19 oktober, 2016. “The Internet of Everything”, också känt som den fjärde industriella revolutionen, förändrar sätten på vilka företag verkar, och företag måste förändra sig för att överleva. Men i en ny kartläggning från Dell Technologies visar det sig att otillräckliga budgetar och resurser toppar listan av hinder för digital framgång. Dell EMC släpper nu nya innovativa OpenScale-Branschens mest omfattande finansieringslösning för IT är härbetalningslösningar från Dell Financial Services (DFS) – betalningslösningar ger just den finansiella flexibilitet som behövs för att nå en sådan digital framgång.

Dell EMC OpenScale Payment Solutions kombinerar Dell Scale Ready och EMC OpenScales flexibla betalningslösningar för att hjälpa kunder att investera i IT-infrastruktur, digital kompetens, och ledarskap på sina egna villkor. Dell EMCs kunder har oavsett sin storlek tillgång till ett komplett utbud av finansieringslösningar. I portföljen ingår betalningslösningar sett till ett flertal olika möjligheter, från äldre program som körs i en förutsägbar miljö till arbetsbelastningar med hög variabilitet och unika krav på flexibilitet, skalbarhet och IT-resurshantering. Lösningarna liknar ett traditionellt hyresavtal med satta betalningar över tid som passar kundens budget. Kunderna får tillgång till- och kan installera utrustningen omedelbart, och kan få differentierade betalningar som börjar lågt och ökar när verksamheten växer. Till detta tillkommer en rad andra lösningar som bland annat innefattar flexibiliteten hos Dell EMCs hybridmoln.

Resultat från en nyligen genomförd IDC-undersökning visar att mer än hälften av de tillfrågade vill ha en leverantör som kan erbjuda flexibla IT-konsumtion när de väljer en leverantör för sin IT-infrastruktur. 63 procent av de svarande i samma studie sade också att tillgång till flexibla betalningsalternativ eller så kallad ”pay-per-use” var mycket viktigt, och 56 procent menade att de skulle sluta använda en IT-infrastruktursleverantör om denne inte hade en ”pay-per-use”-modell som del av sitt erbjudande.

-”Pay-per-use”-alternativ blir allt populärare både för IaaS- och traditionella infrastrukturskunder, och deras preferenser och framtida behov blir allt tydligare. Våran forskning visar att pay-per-use är en nyckelfunktion för många företag när de utvärderar sina IT-infrastrukturspartners, säger Susan G. Middleton som är forskningschef för Technology Financing Strategies på IDC.

Tillgänglighet
Dell EMCs OpenScale-betalningslösningar finns nu tillgängliga via Dell EMC och genom partners i större delen av Europa och hela Nordamerika, samt från finansieringspartners i mer än 50 länder över hela världen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00