Byggfakta växlar upp med AI-teknik i ett nytt samarbete med teknikbolaget Tendium
Hem TEKNIK Byggfakta växlar upp med AI-teknik i ett nytt samarbete med teknikbolaget Tendium

Byggfakta växlar upp med AI-teknik i ett nytt samarbete med teknikbolaget Tendium

Publicerat av: Redaktionen

Byggfakta är Sveriges ledande leverantör av information om offentliga och privata bygg- och anläggningsprojekt.

Med hjälp av Tendiums unika AI-baserade plattform lägger de nu till tjänster inom bevakning av offentliga byggupphandlingar till sitt erbjudande.

“Vi vet att när privata marknaden svalnar så hettar det till på den offentliga marknaden. Vi tror jättemycket på samarbetet med Byggfakta och att vi båda kommer att bli starkare av det”, säger Ronny Ågren, försäljningschef på Tendium.

Byggfakta växlar upp med AI-teknik i ett nytt samarbete med teknikbolaget TendiumTendium startade 2018 och växer nu snabbt på upphandlingsmarknaden. De har genom innovativ teknik och smarta arbetsflöden skapat ett nytt sätt att arbeta med anbud.

Offentlig upphandling är en marknad som enligt Tendiums egen data omfattade över 800 miljarder kronor 2021, och det finns en stark efterfrågan på verktyg som förenklar upphandling för leverantörer.

”Med Tendiums plattform och vår erfarenhet från byggbranschen får våra kunder en unik lösning för att säkerställa att man inte missar en viktig upphandling och kan även göra en snabb och enkel bedömning av varje upphandling. Vi vet av egen erfarenhet och via våra kunder hur svårt och tidskrävande det är idag”, säger Peter Björk, affärsområdesansvarig för Byggfakta Tender.

“Offentlig upphandling är en marknad som ligger efter i digitalisering och innovation, och vi är jätteglada över att fortsätta transformera marknaden tillsammans med Byggfakta”, säger Hannes Dernehl, VD och grundare av Tendium.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00