Cisco presenterar nya nätverkslösningar för framtidens hybrida arbetsliv
Hem DISTRIBUTÖRTECH DATA Cisco presenterar nya nätverkslösningar för framtidens hybrida arbetsliv

Cisco presenterar nya nätverkslösningar för framtidens hybrida arbetsliv

Publicerat av: Redaktionen

Hybridarbete förväntas vara en självklar del av vardagen även efter pandemin.

Cisco har presenterat ett antal nya nätverkslösningar anpassade för att underlätta övergången till morgondagens arbetsliv.

Även efter att restriktioner lyfts i olika länder vill många fortsätta ha möjlighet att kunna arbeta hemifrån eller på distans. I den senaste utgåvan av Svenskarna och internet från hösten 2021 ville nio av tio svenskar kunna behålla den möjligheten – och i en global undersökning från Cisco svarade nästan två tredjedelar, 64 procent, att de var beredda att byta jobb på grund av hemarbete.

Det innebär också helt nya förutsättningar och utmaningar för verksamheter att utveckla och förstärka lösningar för att kunna driva arbete effektivt och säkert, och ge anställda den flexibilitet de kräver.

Cisco är drivande i den utvecklingen och har nu presenterat ett antal innovationer och tekniska lösningar för att göra anpassningen till framtidens hybrida arbetsliv enklare och mer effektiv.

Cisco presenterar nya nätverkslösningar för framtidens hybrida arbetsliv“Hybridarbete fungerar inte utan nätverket, och nätverkets förmågor ger kraft åt medarbetarnas förmågor. Ju mer prestanda, agilitet och flexibilitet som är inbyggt i nätverket, desto starkare kollegor. Våra nya lösningar möjliggör produktivt och flexibelt hybridarbete genom att koppla samman alla, med allt, överallt”, säger Todd Nightingale, EVP och GM för Enterprise Networking och Cloud på Cisco.

Bland de nya lösningarna som presenteras den 3 februari finns:

  • Wi-Fi 6E (Catalyst 9136 och Meraki MR57): Wi-Fi 6E-teknik ger utökad kapacitet för trådlös uppkoppling. De nya Cisco Wi-Fi 6E-produkterna från Catalyst och Meraki är branschens första avancerade 6E-åtkomstpunkter som adresserar de mest krävande hybrida affärsmiljöerna.
  • Cisco Private 5G: En privat, managerad 5G-tjänst som Cisco levereras tillsammans med globala operatörer och teknologipartners. Den erbjuder en trådlös upplevelse som är enkel att komma igång med och använda, och ger pålitlig för digitala övergångar till hybridarbete och IoT.
  • Catalyst 9000X-switchar: Produktfamiljen för switchar får nya medlemmar i form av Catalyst 9000X-modeller. De utgör nätverkets ryggrad med den hastighet, bandbreddskapacitet, säkerhet och skalbarhet som krävs i en hybrid värld. Switcharna erbjuder 100G/400G-nätverksåtkomst och har byggts för att vara energieffektiva.
  • Cisco Silicon One till Catalyst-switchar: Cisco Silicon One, ASIC-arkitekturen som från början utvecklats till operatörsnätverk och större datacenter, kommer nu i Catalyst 9500X och 9600X för företagsnätverk. Processorn i dessa nya switchar är Silicon One Q200.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00