Freja eID sluter avtal med Alvesta kommun om e-tjänstelegitimationen Freja OrgID
Hem NYHETER Freja eID Group AB sluter avtal med Alvesta kommun om e-tjänstelegitimationen Freja OrgID

Freja eID Group AB sluter avtal med Alvesta kommun om e-tjänstelegitimationen Freja OrgID

Publicerat av: Redaktionen

Freja eID Group AB (publ) meddelar idag att man slutit avtal med Alvesta kommun om användande av Freja OrgID till kommunens medarbetare.

E-tjänstelegitimationen Freja OrgID har fått allt större spridning bland kommuner, inte minst därför att Freja är den enda e-legitimation som kan skilja på privat och rollbaserad användning.

Freja eID sluter avtal med Alvesta kommun om e-tjänstelegitimationen Freja OrgIDFreja är också ensam om att erbjuda en statligt godkänd e-legitimation både för användning privat och i tjänsten.

Freja OrgID är en SaaS-tjänst (Software as a Service) vilket innebär ett abonnemangsavtal med en fast månadskostnad som ger kunden möjlighet att budgetera sin kostnad för hela avtalsperioden.

Johan Henrikson, vd Freja eID Group kommenterar:

”Vi har målmedvetet skapat en identitetsplattform där vi kan koppla på relevanta tjänster för våra kunder. Tjänstelegitimationen är en viktig del av detta plånbokstänk som löser de stora utmaningarna för kommunerna kring kraven på regelefterlevnad, tillitsnivåer och personlig integritet.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00