Cognizant lanserar Cognizant Neuro AI - en företagsplattform för generativ AI
Hem NYHETERAI Cognizant lanserar Cognizant Neuro AI – en företagsplattform för generativ AI

Cognizant lanserar Cognizant Neuro AI – en företagsplattform för generativ AI

Publicerat av: Redaktionen

IT-konsultjätten Cognizant lanserar Cognizant Neuro AI.

En företagsplattform utformad för att ge företag ett heltäckande sätt för att påskynda införandet av generativ AI-teknik på ett säkert, skalbart och ansvarsfullt sätt.

Plattformen utnyttjar Cognizants konsulting- och leveransmöjligheter för att hjälpa kunder att sömlöst ta till sig möjligheterna med generativ AI. Cognizant är bland de första att lansera en företagsomfattande generativ AI-plattform utformad för att hjälpa kunder att bättre förstå, använda och anpassa AI-modeller som driver affärsresultat.

”Det börjar bli tydligt att företag måste ta till sig AI utan dröjsmål för att förbli konkurrenskraftiga”, säger Prasad Sankaran, EVP för Cognizants Software and Platform Engineering. ”Detta är ett spännande tid, eftersom Cognizants Neuro AI-plattform syftar till att påskynda införandet av AI-applikationer i stor skala, öka ROI, minimera risker och få bättre affärslösningar, snabbare.”

Cognizant Neuro AI-plattformen kommer att stödja företag på denna resa, från att identifiera företagsspecifika användningsfall, till datateknik och löpande förbättringar. Plattformen gör det möjligt för AI- och mjukvaruteam att bygga flexibla, återanvändbara och säkra lösningar och designa generativa användarupplevelser, bädda in AI-modeller för att skapa appar över flera plattformar och multimoln.

Lanseringen av Cognizant Neuro AI bygger på år av AI-forskning, utveckling och kommersiella AI-applikationer på Cognizant. Detta inkluderar djupinlärning, evolutionär AI och implementering av generativa AI-tekniker i branscher som biovetenskap, detaljhandel och hälsovård. Cognizants AI-team har möjliggjort AI inom områden som prisoptimering och prediktiv hälsovårdsanalys.

Cognizant lanserar Cognizant Neuro AI - en företagsplattform för generativ AI ”Företag behöver skalbara, flexibla, end-to-end-verktyg för att påskynda införande av ansvarsfull AI”, säger Anna Elango, EVP för Cognizants Core Technologies and Insights. ”Genom att koppla samman mänsklig expertis med generativ AI, strävar vi efter att hjälpa våra kunder att katalysera välgrundade beslut och tackla komplexa affärsutmaningar för att driva kostnadseffektivitet och affärsintäkter.”

Cognizant Neuro AI inkluderar återanvändbara generativa AI-modeller och agenter, utvecklingsverktyg och kontrollkomponenter inklusive API och åtkomsthantering, versionshantering och revision.

Plattformen är utformad för att ge affärsfördelar som:

• Nya innovationsmöjligheter,

• Differentierade kund- och medarbetarupplevelser,

• Förmågan att ombilda och digitalisera affärsprocesser,

• Pålitlig styrning, synlighet, kontroll och efterlevnad,

• Snabbare tillgång till ett holistiskt bibliotek med utvalda lösningar,

• Förbättrad time-to-market

Cognizant Neuro AI bygger på Cognizants ansvarsfulla AI-principer, som främjar inklusivitet, tillförlitlighet och samhällsnytta, och erbjuder en praktisk och affärsfokuserad väg för företag att tryggt navigera i AI-landskapet i alla dess dimensioner.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00