Connect Companies tecknar partneravtal med Garp – väljer Blue Integrator för modern integration
Hem Nyheter Connect Companies tecknar partneravtal med Garp som väljer Blue Integrator för modern integration

Connect Companies tecknar partneravtal med Garp som väljer Blue Integrator för modern integration

Publicerat av: Redaktionen

Connect Companies och Garp har tecknat ett nytt samarbetsavtal som ger användare av affärssystemet Garp enkel och säker tillgång till integrationsmotorn Blue Integrator.

Genom avtalet får också alla GarpCenter tillgång till en resurs och Connect Companies expertis i frågor som rör integration mellan affärssystemet Garp och användarnas egna IT-system.

Blue Integrator används bland annat för integration som omfattar EDI, order, fakturering, lager, logistik, e-handel, PIM och Office 365. Integrationsmotorn används sedan tidigare av ett flertal Garpanvändare som genom det nya avtalet får ännu bättre möjligheter att utveckla sina integrationslösningar.

– Det nya samarbetet passar väldigt väl in i Garps nya roadmap. Vi är glada över att kunna stärka upp med nya samarbetspartner och söker ständigt efter nya partner för att förbättra och förenkla våra kunders vardag, säger Lars Hellberg, Head of Product Management Jeeves.

Connect Companies tecknar partneravtal med Garp – väljer Blue Integrator för modern integration

Från vänster: Connect Companies Martin Lagerqvist (medgrundare), Stefan Jörkander (vd) och Björn-Ola Kronander (medgrundare).

– Vi vet sedan tidigare att Garp är ett mycket kvalificerat affärssystem med ett stort antal nöjda kunder. Med det här partneravtalet kommer vi nu ännu närmare varandra. Det ger oss väldigt goda förutsättningar att hjälpa befintliga och nya Garpanvändare arbeta med modern och effektiv integration. Nu ser vi fram emot att bli en säker resurs och ett komplement till de GarpCenter som arbetar för att förenkla och effektivisera kundernas informationsflöden, säger Stefan Jörkander, vd för Connect Companies, företaget som äger och säljer Blue Integrator.

– Vi på Garp är otroligt glada över vårt nya samarbete med Connect Companies där vi nu tillsammans kan erbjuda utökade integrationsmöjligheter med hjälp av Blue Integrator. Med Garps nya API kommer detta bli som ett smörgåsbord för våra kunder, säger Anneli Andersson, produktchef Garp.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>