CRMK – Solution Partner till Microsoft
Hem NYHETERMOLNTJÄNSTERMICROSOFT CRMK – Solution Partner till Microsoft inom Business Applications

CRMK – Solution Partner till Microsoft inom Business Applications

Publicerat av: Redaktionen

CRM-Konsulterna (CRMK) kan nu titulera sig Solution Partner till Microsoft inom Business Applications.

Det visar på företagets samlade kompetens inom Dynamics 365 och Power Platform samt att det gagnar bolagets kunder.

Solution Partner inom Business Applications är ett av sex områden i Microsofts nya partnerprogram, som sjösattes i höstas med fortsatt utrullning under 2023. Tidigare var CRMK guldpartner i kategorin Small and Midmarket Cloud Solutions.

– Det här visar att vi på CRMK fortsatt lever upp till de högt uppsatta krav som Microsoft ställer på sina partners, genom att vi ständigt håller oss uppdaterade på det senaste inom plattformen. Vi verkar för att produkterna används och inte bara installeras och vi implementerar nya lösningar som gör skillnad för kunderna, säger Kathrine Hogseth, vd på CRMK.

CRMK – Solution Partner till Microsoft

Kathrine Hogseth, vd & Gustaf Westerlund, grundare av CRM-Konsulterna

Hon får medhåll av bolagets grundare Gustaf Westerlund:

– Det här är en prestation som möjliggjorts av alla våra medarbetare, som tillsammans besitter en stor samlad kompetens. Dessutom är vi det enda bolaget i Sverige som har fem medarbetare som fått utmärkelsen MVP från Microsoft inom Business Applications. Tillsammans med vår partnerstatus är det något som ger oss som företag extra expertis och ett stort nätverk, vilket bidrar till att vi alla kan ligga i framkant.

Att ständigt utveckla och utmana ligger i bolagets DNA och har varit med sedan start. Relationen med Microsoft ger fördelar som kommer till direkt nytta för kunderna.

– Vi vill ge våra kunder förmågan att utveckla sina kundrelationer och se möjligheter att fortsätta digitalisera sina verksamheter med hjälp av Dynamics 365 och Power Platform som bas. Att få göra det i partnerskap med Microsoft och våra kunder är win-win-win för alla, avslutar Gustaf.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00