Dell går i bräschen för generativ AI genom nya samarbeten
Hem LEVERANTÖRDELL Dell går i bräschen för generativ AI genom nya samarbeten

Dell går i bräschen för generativ AI genom nya samarbeten

Publicerat av: Redaktionen

Dell Technologies tar nu på sig ledartröjan inom generativ AI i två nya samarbeten med AI-verktygsutvecklaren Hugging Face och Meta.

Målet är att göra det enklare för företag att skapa, finjustera och implementera sina egna AI-modeller med öppen källkod, vilket görs genom att integrera Hugging Faces och Metas modeller med Dells infrastruktur.

 I samarbete med Hugging Face kommer Dell skapa en ny portal på Hugging Face-plattformen. Denna portal kommer att erbjuda en förenklad on-premises-implementering av skräddarsydda large language models (LLM) på Dells infrastrukturlösningar och tjänster. Den nya portalen kommer att bygga på anpassade, dedikerade containers och skript för att hjälpa användare att enkelt och säkert implementera modeller med öppen källkod från Hugging Face-plattformen med Dells servrar och lagringslösningar.

– Vi är otroligt glada över att samarbeta med Dell för att göra AI med öppen källkod lättillgängligt för företag på deras on-premises-infrastruktur. Samarbetet kommer att ge företag möjlighet att bygga sina egna AI-system och få ta del av otroliga innovationer som kommer från open-source-communityn, samtidigt som de kan dra nytta av säkerheten och prestandan hos Dells system, säger Jeff Boudier, Head of Product and Growth på Hugging Face.

Dell har också nyligen inlett ett djupgående samarbete med Facebooks moderbolag Meta för att göra det enklare för Dells kunder att implementera Metas Llama 2-modeller on-prem med Dells GenAI-portfolio, som omfattar hela kedjan från IT-infrastruktur och datorhallar, till klienter och tjänster.

Dell går i bräschen för generativ AI genom nya samarbeten– Vi står alldeles i startgroparna för en ny era där generativ AI kommer att förändra hela branscher. Genom våra nära samarbeten gör vi generativ AI med öppen källkod mer tillgängligt för alla kunder, genom detaljerad vägledning för hur de enklast och bäst implementerar tekniken, tillsammans med mjukvaru- och hårdvaruinfrastruktur som passar alla olika storlekar och behov. Detta gör det enklare än tidigare för våra kunder att implementera säkra GenAI-modeller i sina egna datahallar, säger Jeff Boudreau, Chief AI Officer på Dell Technologies.

Metas Llama 2 i kombination med Dells generativa AI-teknik och tjänsteportfölj kommer att ge organisationer i alla storlekar tillgång till mer pålitliga verktyg för att leverera GenAI-lösningar från datacenter till nätverkets ytterkanter samt i publika molntjänster.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00