Dell och Snowflake inleder samarbete kring platsoberoende lagringstjänster
Hem LEVERANTÖRDELL Dell och Snowflake inleder nu samarbete kring platsoberoende lagringstjänster

Dell och Snowflake inleder nu samarbete kring platsoberoende lagringstjänster

Publicerat av: Redaktionen

Dell Technologies och molndataföretaget Snowflake inleder samarbete för att koppla samman data från Dells lagringslösningar med Snowflakes datamoln.

Samarbetet är branschens första i sitt slag och målet är att göra det enklare att skapa insikter ur data, oavsett plats.

Dell och Snowflake inleder samarbete kring platsoberoende lagringstjänster Det unika samarbetet ger företag mer flexibilitet i multimolnsmiljöer, med större möjligheter till bättre regelefterlevnad och att omvandla data till insikter. Med Snowflake kommer Dells kunder kunna välja mellan att data lagras lokalt på plats eller i publika moln.

“Som branschledare inom datalagring erbjuder vi kunder de verktyg som behövs för att skapa insikter, oavsett var datan finns,” säger Jeff Boudreau, ansvarig på Dell Technologies Infrastructure Solutions Group.

“Detta är branschens första samarbete mellan ett system för lagring på plats och i Snowflakes datamoln, och på detta sätt kan vi utöka Dells SaaS-ekosystem för datainsikter på plats och i publika moln.”

“Snowflakes mål är att mobilisera världens data genom att ge organisationer kraft att eliminera silos och föra samman data för att frigöra mer värde och insikter,” säger Christian Kleinerman, produktansvarig på Snowflake. “Detta samarbete med Dell gör det möjligt för organisaitoner att få mer värde från de data som finns på plats samtidigt som man drar nytta av prestandan och enkelheten i Snowflakes plattform och de kraftfulla samarbetsmöjligheter som finns i Snowflake Data Cloud.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00