Deras gemensamma samarbete ska utveckla nästa generations SAP S/4HANA
Hem Nyheter Deras gemensamma samarbete ska utveckla nästa generations SAP S/4HANA

Deras gemensamma samarbete ska utveckla nästa generations SAP S/4HANA

Publicerat av: Redaktionen

SAP SE och Accenture har ingått ett samarbete för att tillsammans utveckla och lansera kärnsystemet för Business Suite 4 SAP HANA, nästa generations affärssystem från SAP som är uppbyggt på branschens mest avancerade in-memory-plattform.

Samarbetet syftar till att effektivisera utvecklingen av SAP S/4HANA samt andra bransch- och verksamhetsspecifika lösningar som förenklar för kunderna i deras digitala omställning.

”Detta strategiska avtal som ytterligare förstärker vårt samarbete bygger vidare på framgången hos den redan existerande Accenture and SAP Business Solutions Group. Accentures utvecklare och branschexperter jobbar nu sida vid sida med SAP vilketgenerations ger oss unik insyn och därmed också nya utvecklingsmöjligheter för SAP S/4HANA. Exempelvis hjälper våra team i Tyskland och Shanghai SAP med design och utveckling av SAP S/4HANA Finance. Dessutom, som ett led i vår innovationsstrategi för att optimera utvecklingsresurserna för SAP S4/HANA, planerar vi att börja involvera kunderna mer för att säkerställa att vi uppfyller deras behov och kan hjälpa dem att vara konkurrenskraftiga över flera branscher och marknader”, säger Paul Dagherty, chief technology officer på Accenture.

Utöver gemensamma utvecklingsprojekt så kommer det unika samarbetet att bygga på enhetliga kunderbjudanden och leveranssatsningar från SAP och Accenture. Resultatet blir differentierade molnbaserade lösningar med flexibla leveransalternativ för alla branscher. De båda företagen kommer att dela på investeringar i personal samt tillsätta specialdedikerade chefstjänster för att maximera värdet för gemensamma kunder. De planerade fördelarna inkluderar bland annat:

  • Bättre lösningar som kombinerar SAPs och Accentures djupa bransch- och produktexpertis.
  • Kortare ledtider för time-to-market med hjälp av Accentures expertis inom leverans av molnlösningar för SAP S/4HANA.
  • Nya applikationer för SAP S/4HANA Finance genom SAP Fiori User Experience som förbättrar och förenklar användarupplevelsen samt ökar produktiviteten inom flera finansfunktioner.
  • Effektiviserande av införandet av SAP S/4HANA och förkortande av kundernas ”time to digital value” genom anpassade och samordnade go-to-market-projekt.

“Det nya avtalet med Accenture kännetecknar ännu ett viktigt steg i vår satsning på SAP S/4HANA. Vi ser fram emot att jobba nära med Accenture för att skapa ännu enklare lösningar som hjälper företag i den digitala omställningen. Vår breda portfölj möjliggör för företag att framgångsrikt hantera de många utmaningar som en digital ekonomi medför längs med hela värdekedjan, både idag och i framtiden”, säger Bernd Leukert, ledamot i Executive Board, Products & Innovation, SAP.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>