Dynabook utökar Satellite Pro C50-sortimentet, drivs med AMD Ryzen-processorer
Hem DISTRIBUTÖRTECH DATA Dynabook utökar Satellite Pro C50

Dynabook utökar Satellite Pro C50

Publicerat av: Redaktionen

Idag tillkännager Dynabook Europe GmbH expansionen av sitt Satellite Pro C50-sortiment till att inkludera AMD Ryzen 5- och 7-seriens processorer med Radeon Graphics, vilket breddar utbudet av prisvärda bärbara datorer för företag.

Konstruerad för dagens behov av flexibelt arbete

Satellite Pro C50D-B är noggrant konstruerad för att förse användarna med alla verktyg som behövs för en produktiv arbetsdag, och utrustad med en mängd olika funktioner som erbjuder prestanda, anslutningsmöjligheter och säkerhet i ett attraktivt och slimmat paket till en enastående prisnivå.

Satellite Pro C50D-B har designats för att erbjuda den viktigaste tekniken för dagligt arbete. Kraftfulla AMD Ryzen 5 5600U- och Ryzen 7 5800U-processorer, upp till 32 GB snabbt DDR4-minne i två konfigurerbara platser och SSD-lagringsalternativ upp till 512 GB innebär att enheten enkelt kan utföra även de mest krävande uppgifterna, vilket säkerställer kontinuitet var som helst i verksamheten.

Utformad för att klara jobbet

Dynabook utökar Satellite Pro C50-sortimentet, drivs med AMD Ryzen-processorerMed en vikt på mindre än 1,9 kg* och med en kompakt formfaktor på 19,7 mm är Satellite Pro C50D-B lätt att bära och bland de tunnaste i sin klass, vilket gör den lämplig för alla typer av moderna arbetsstilar – på kontoret, hemma eller på resande fot.

Med en elegant mörkblå exteriör har C50D-B ett professionellt och modernt utseende. Med en tunn ram på sin reflexfria 15,6” LCD FHD- eller HD-skärm erbjuder enheten användarna en skarp och tydlig visuell upplevelse, medan tangentbordet med numeriskt tangentbord möjliggör snabba beräkningar och bekvämt skrivande under hela arbetsdagen.

För ökad användarupplevelse och förbättrad produktivitet är C50D-B utrustad med en extra stor ClickPad. Med upp till 10,8 timmars batteritid¹ blir enheten dessutom den perfekta följeslagaren för arbete på resande fot.

– På Dynabook strävar vi ständigt efter att leverera bästa möjliga val och värde till våra kunder. Genom att introducera Satellite Pro C50D-B med AMD-processorteknik gör vi det möjligt för alla företag, oavsett IT-budget, att få tillgång till pålitlig och mångsidig teknik, säger Damian Jaume, VD för Dynabook Europe GmbH.

Säkerhet och anslutning i fokus

Satellite Pro C50D-B erbjuder problemfri anslutning och samarbete via en rad anslutningsalternativ. En USB C-port ger laddning, anslutning och visningsfunktioner via en port, medan en fullstor HDMI, 2 x USB Type-A 3.1 och MicroSD-kortläsare möjliggör ytterligare bildskärms- och tillbehörsanslutning.

Dessutom ger WiFi 802.11 AC och Bluetooth 5.0 snabba anslutnings- och nedladdningshastigheter, medan en Gigabit-LAN-port ger snabb åtkomst till nätverksresurser på kontoret. När det kommer till att hålla kontakten med kunder och kollegor på olika platser är C50D-B redo från start. En HD-webbkamera, stereohögtalare och inbyggd Cortana-aktiverad mikrofon ger ett rikt ljud och skarp bild för videosamtal av hög kvalitet.

C50D-B tillhandahåller alla viktiga data- och enhetsskyddsverktyg för att hålla anställdas data och affärsdata säkra. Enhetens firmware-baserade Trusted Platform Module (TPM) 2.0 innebär att känslig information krypteras på enheten för att ta bort risken för manipulering, medan användar- och administratörslösenordsfunktioner hindrar oönskad åtkomst. Dessutom hjälper en valfri Kensington-låsplats till att förhindra fysisk stöld.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00