Elon Group och Scandinavian Luxury Group förlänger befintligt samarbetsavtal
Hem NyheterFöretagsnyheter Elon Group och Scandinavian Luxury Group förlänger befintligt samarbetsavtal

Elon Group och Scandinavian Luxury Group förlänger befintligt samarbetsavtal

Publicerat av: Redaktionen

Elon Groups affärsområde Logistics & Services fortsätter att utvecklas och förlänger befintligt avtal med Scandinavian Luxury Group.

Scandinavian Luxury Group är en stockholmsbaserad e-commerce retailer som fokuserar på ett sortiment av exklusiva designeraccessoarer och smycken till konkurrenskraftiga priser på konsumentmarknaden.

Bolaget har kunder över hela världen där Elons affärsområde Logistics & Services sedan 2020 framgångsrikt levererat logistiklösningar. Samarbetet har nu resulterat i en förlängning av det befintliga avtalet på ytterligare tre år.

”Med det nya avtalet på plats kan vi tillsammans med Elon Group fortsätta att jobba kostnadseffektivt, något vi är övertygade om är ett måste under rådande konjunktur”, säger Hampus Flygt, COO på Scandinavian Luxury Group.

Elon Group och Scandinavian Luxury Group förlänger befintligt samarbetsavtal”Vår erfarenhet från samarbeten likt detta visar att vi kan stötta med viktiga komponenter som behövs för att leverera en så bra kundupplevelse som möjligt och då underlätta för kunden att fokusera på sin kärnverksamhet”, säger Martin Carlsson, KAM på Elon Group Logistics & Services. ”Vi är övertygade om att de tjänster vi erbjuder Scandinavian Luxury Group kommer att hjälpa dem i sin målsättning att fortsätta växa och utveckla sin position inom sin bransch.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00