En framtidssäker integrationsplattform efter BizTalks end-of-life
Hem NYHETERTECH NEWS En framtidssäker integrationsplattform efter BizTalks end-of-life år 2030

En framtidssäker integrationsplattform efter BizTalks end-of-life år 2030

Publicerat av: Redaktionen

När BizTalk närmar sig sitt slut står organisationer som använder Microsoft inför ett viktigt val:

antingen hålla fast vid ett äldre system med begränsat tekniskt stöd eller att byta till ett mer modernt alternativ – som Frends iPaaS.

BizTalk-eran närmar sig sitt slut. Microsoft har sedan tidigare meddelat BizTalks end-of-life år 2030, med slutdatum för mainstream 2028. Organisationer som förlitar sig på den tidigare pålitliga integrationslösningen har ett viktigt beslut att fatta. Företag som Destia, Enerim, Caruna, Tokmanni, DPG Media, ISS och Eltel Networks är exempel på organisationer som redan har övergått till Frends från BizTalk.

Frends iPaaS (integration Platform as a Service) är en modern, skalbar och framtidssäker integrationsplattform. De företag som har bytt från BizTalk till Frends har upplevt flera fördelar, såsom transparent prissättning och flexibla anpassningar. Dessutom minskar Frends bördan på IT-avdelningar med snabb implementering och förenklad administration.

En framtidssäker integrationsplattform efter BizTalks end-of-life

En framtidssäker integrationsplattform efter BizTalks end-of-life.

”Övergången till Frends var avgörande för oss. Frends integrerades perfekt i vår Microsoft-miljö, och övergången var väldigt smidig. Det användarvänliga gränssnittet och plattformens low-code har accelererat våra projekt, minskat kostnaderna och gett oss bättre kontroll. Vi är mycket nöjda med vårt val,” säger Petri Luurila, CIO på Nurminen Logistics.

Den ultimata ersättningen för BizTalk

När BizTalks dagar är räknade kliver Frends in och erbjuder flera fördelar skräddarsydda utefter dagens alltmer krävande behov:

 • Enkelhet med low-code
  Frends användarvänliga gränssnitt (BPMN) möjliggör samarbete mellan beställare (exempelvis HR, försäljning, produktion, ekonomi, strateger, utbildningsavdelningen eller socialavdelningen) och utförare (IT-avdelningen). Att arbeta med low-code accelererar utvecklingen, effektiviserar processerna och minskar behovet av programmering. Detta ökar inte bara produktiviteten utan minskar också utvecklingskostnader. Med low-code är det alltid möjligt att uppnå ett förutbestämt mål, vilket skiljer sig från no-code.
 • En modern integrationsplattform

  Frends webbaserade plattform erbjuder en helhetsbild av samtliga API-integrationer och processautomatiseringar. Ett centraliserat tillvägagångssätt förenklar utveckling, övervakning och hantering, vilket ger bättre översikt och kontroll i komplexa integrationsmiljöer. För offentlig sektor är endast kontrollpanelen i cloud, agenterna är on-prem (lokalt installerad server).

 • Gartner®-erkännande

  Vi tror att erkännandet i Gartner Magic Quadrant™ for Integration Platform as a Service, Worldwide 2023 bekräftar Frends trovärdighet och möjliggör innovation inom integrationslandskapet och stärker Frends position som ett konkurrenskraftigt alternativ till BizTalk. Företag kan ha förtroende för att de investerar i en lösning som erkänns av branschexperter och därigenom minskar risken med migrationsbeslut.

 • Smidig migration

  Frends möjliggör en smidig övergång då lösningen är bakåtkompatibel med BizTalk. Övergången från avancerade BizTalk-integrationer till Frends är en sömlös process som minimerar avbrott i din verksamhet. Du behöver inte skapa en helt ny integrationsstrategi; i stället kan samtliga befintliga integrationer smidigt flyttas till Frends. Detta säkerställer kontinuiteten i affärsprocesserna och sparar både tid och resurser under migrationsprocessen.

 • Stanna inom Microsoft-ekosystemet

  För företag som vill stanna inom Microsofts ekosystem är Frends iPaaS ett starkt alternativ. Frends erbjuder en användarvänlig low-code-lösning med många olika funktioner. Detta förenklar komplexa integrations-, automatiserings- och API-utmaningar samtidigt som det möjliggör en sömlös övergång till Azures tjänster. Denna kombination gör Frends till ett attraktivt val för organisationer som vill förbättra sina processer utan att lämna Microsoft.

 • Utbildning och resurser

  Genom Frends Academy erbjuds omfattande utbildningar och certifikat för att ge ditt team de kunskaper och förutsättningar som krävs för att fullt ut nyttja potentialen i Frends integrationsplattform.

Att skjuta upp övergången till en ny plattform kan hämma din organisations tillväxt och digitala transformation, samt potentiellt leda till att du hamnar efter dina konkurrenter. Frends ersätter inte bara BizTalk utan strävar också efter att hjälpa företag mot en mer problemfri och integrerad framtid.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00