Equinix blir Google Cloud Premier Partner

Partnerskap mellan de två företagen ger friktionsfri migrering av data till molnet

Equinix blir Google Cloud Premier Partner 1Equinix, det globala datacenterföretaget, tillkännager idag att det har blivit Google Cloud Premier Partner. Partnerskapet gör det möjligt för företag att enklare ansluta och migrera prioriterade arbetsområden till Google Cloud.

Globala IT-strategier rör sig i allt större utsträckning mot hybridlösningar med flera moln i takt med att företag utnyttjar den flexibilitet och skalbarhet som dessa arkitekturer erbjuder. Equinix tillhandahåller privat sammanlänkning för företag som är verksamma på olika marknader för att förbättra sin globala räckvidd och sömlöst ansluta till viktiga kunder, partners och leverantörer. Kunder som använder Equinix sammanlänkningstjänster kan också dra nytta av stöd kring konfigurationen av sin telekom- och tjänstearkitektur – något som underlättar snabb digital omvandling.

Digitala affärer i EMEA-regionen och över hela världen utvecklas i snabb takt. Molnbaserad databehandling är inte längre en särskiljande faktor, det är en affärskritisk tillgång. I vår senaste undersökning om globala tekniktrender ansåg majoriteten av de IT-beslutsfattare som deltog i EMEA att de skulle migrera mer funktionalitet till molnet under det kommande året. Equinix Google Cloud Premier Partner-status gör att de kan göra detta smidigare, säger Eugene Bergen Henegouwen, President, EMEA, Equinix.