Equinix nya försäljningsmöjligheter

[KVINNOR PÅ KANALEN] Charlotte Persson är ny säljchef på Equinix Sverige, datacenterföretaget som möjliggör interconnection, direktöverföring av data mellan företag.

Equinix nya försäljningsmöjligheter 1
Charlotte Persson

I sin nya roll kommer Charlotte att ansvara för att driva försäljningen av Equinix tjänster i Sverige, och hon ingår även i den svenska ledningsgruppen.

Charlotte har 20 års erfarenhet av försäljning inom IT- och telekombranschen och kommer senast från rollen som kundansvarig chef på Equinix. Innan dess var hon bl a senior säljchef på AOL Platforms, där hon ansvarade för sälj- och marknadsföringsstrategin i Sverige, Finland och Polen. Hon har även jobbat flera år inom techsektorn i Kina och Singapore.

– För att hänga med i den snabba digitala utvecklingen och kunna hantera växande datamängder kopplar företag ihop sig för att kunna samarbeta i mer komplexa affärssystem. Det är en stor utmaning. Vi är säkra på att valet av Charlotte som ny säljchef i Sverige kommer hjälpa oss att göra dessa utmaningar till möjligheter. Hennes kompetens och långa erfarenhet inom branschen är en verklig tillgång i vårt team och nu ser vi fram emot ett givande samarbete och en fortsatt expansion på den svenska marknaden, säger Maria Sundvall, vd för Equinix Sverige.