Equinix nya försäljningsmöjligheter
Hem Kvinnor på Kanalen Equinix nya försäljningsmöjligheter

Equinix nya försäljningsmöjligheter

Publicerat av: Redaktionen

[KVINNOR PÅ KANALEN] Charlotte Persson är ny säljchef på Equinix Sverige, datacenterföretaget som möjliggör interconnection, direktöverföring av data mellan företag.

Equinix nya försäljningsmöjligheter

Charlotte Persson

I sin nya roll kommer Charlotte att ansvara för att driva försäljningen av Equinix tjänster i Sverige, och hon ingår även i den svenska ledningsgruppen.

Charlotte har 20 års erfarenhet av försäljning inom IT- och telekombranschen och kommer senast från rollen som kundansvarig chef på Equinix. Innan dess var hon bl a senior säljchef på AOL Platforms, där hon ansvarade för sälj- och marknadsföringsstrategin i Sverige, Finland och Polen. Hon har även jobbat flera år inom techsektorn i Kina och Singapore.

– För att hänga med i den snabba digitala utvecklingen och kunna hantera växande datamängder kopplar företag ihop sig för att kunna samarbeta i mer komplexa affärssystem. Det är en stor utmaning. Vi är säkra på att valet av Charlotte som ny säljchef i Sverige kommer hjälpa oss att göra dessa utmaningar till möjligheter. Hennes kompetens och långa erfarenhet inom branschen är en verklig tillgång i vårt team och nu ser vi fram emot ett givande samarbete och en fortsatt expansion på den svenska marknaden, säger Maria Sundvall, vd för Equinix Sverige.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>