Nytt samarbete för att säkra molnflytt och distansarbete
Hem Säkerhet Ett nytt samarbete för att säkra molnflytt och distansarbete

Ett nytt samarbete för att säkra molnflytt och distansarbete

Publicerat av: Redaktionen

Nu introducerar säkerhetsföretaget Lookout och Ivanti, ett företag vars lösningar automatiserar hanteringen av IT-tillgångar, ett nytt samarbete.

Företagens gemensamma lösning kommer kunna skydda data bättre när medarbetare arbetar från många olika platser och även i molntjänster.

Nästan alla större företag kan utnyttja detta, eftersom en mycket stor andel använder Ivantis lösningar.

Ivanti Neurons är en automatiserad tjänst som identifierar, hanterar och servar IT-tillgångar både lokalt och i molnet. Enligt Ivanti används lösningen av 96 av de 100 största företagen i USA. Det nya samarbetet med Lookout innebär att Ivantis lösning för Zero Trust Access (ZTA) integreras med Lookouts Cloud Access Security Broker (CASB) och Lookout Secure Web Gateway (SWG).

Syftet med den gemensamma lösningen är att stödja verksamheters molnsatsningar och stärka säkerheten när allt fler anställda arbetar ”var som helst”. Lösningen gör det möjligt att skydda data både lokalt och i molnet, innanför och utanför det egna nätverket.

Nytt samarbete för att säkra molnflytt och distansarbete”Vi är mycket glada över att samarbeta med Lookout för att hjälpa verksamheter att klara dagens utmaningar. Samarbetet gör det möjligt för oss att utvidga Ivanti Neurons for Zero Trust Access genom att addera CASB- och SWG-teknik genom Lookouts säkerhetsplattform. Våra tre teknologier löser olika men lika viktiga säkerhetsutmaningar. När de används tillsammans kan verksamheters molnsatsningar göras säkrare, användare får en bättre upplevelse och Zero Trust kan implementeras överallt,” säger Nayaki Nayyar, operativ chef och produktansvarig på Ivanti.

Lookout är ett företag som levererar en säkerhetsplattform som omfattar allt från enheter till molnet. En av utmaningarna som går att lösa när lösningarna från Lookout används tillsammans med Ivantis produkter handlar om att företag idag ofta saknar överblick och kontroll över vem som har tillgång till företagets IT-resurser i molnet.

”Vi delar Ivantis strävan efter att hjälpa kunder modernisera sin IT och upptäcka och besvara säkerhetshot. Vi vill på detta sätt ge en säkrare och mer produktiv miljö för hybridarbetare. Tillsammans kan vi erbjuda en säker access och avancerat dataskydd för alla användare, enheter och applikationer. Ivantis kunder kommer enklare kunna implementera Zero Trust, genom att de kan utnyttja vår innovativa, datacentrerade molnsäkerhetslösning. Vår lösning är optimerad för att underlätta verksamheters säkerhetsarbete och anpassa det till distansarbete och den digitala molntransformationen,” säger Jim Dolce, Vd för Lookout.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>