Hem DISTRIBUTÖRExclusive Networks Exclusive Networks förenklar sin befintliga varumärkesarkitektur

Exclusive Networks förenklar sin befintliga varumärkesarkitektur

Publicerat av: Redaktionen

[KANALPARTNER] I stället för att ha separata varumärkesidentiteter för Exclusive Group, Exclusive Networks, BigTec, Exclusive Capital, Passport och ITEC kommer vi nu och framgent att finnas ett enda varumärke: Exclusive Networks.

Exclusive Networks förenklar sin befintliga varumärkesarkitektur 4Exclusive Networks är en global distributör som är specialiserad på cyber security och cloud lösningar – två viktiga och etablerade områden som är beroende av varandra i den digitala eran.

Till stöd för detta  finns bästa tänkbara leverantörer. Detta tillsamman med vår kompetens och en rad tjänster så som utbildning, professional services, finansiering, och global logistik är vi en värdeadderande distributör.

Med kontor på fem kontinenter och närvaro i över 100 länder så har Exclusive Networks en unik ”local sale, global scale” modell. Detta ger partners en möjlighet till global räckvidd, samtidigt som man får en specialiserad lokal distributör som ger det lilla extra.

Läs mer på www.exclusive-networks.com.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>