Hem Nyheter Fellowmind stärker sin närvaro i Tyskland genom förvärv av aXon

Fellowmind stärker sin närvaro i Tyskland genom förvärv av aXon

Publicerat av: Redaktionen

Idag, blev tyska aXon, specialist på Microsoft Dynamics 365, en del av Fellowmind där även de svenska IT-konsultföretagen Orango och Endeavor ingår.

Fellowmind stärker sin närvaro i Tyskland genom förvärv av aXon 3Med tillskott av aXon-teamet, stärker Fellowmind sin ledande europeiska position inom Microsoft Business Applications och Digital Workplace.

”Det här är vår möjlighet att bli en del av den ledande Microsoft-partnern i Europa, säger Adelhard Türling, VD för aXon. Jag är stolt över hela teamet som har arbetat hårt för att komma dit vi är idag och vi är övertygade om att både våra kunder och vår organisation kommer att dra nytta av kunskapen, erfarenheten och nätverket från Fellowmind. Vi ser fram emot att stärka vår position och vidareutveckla oss som en del av Fellowmind.”

Emiel Putman, CEO för Fellowmind: ”Vi har lagt märke till en ökad efterfrågan bland kunderna för en mer integrerad strategi till deras digitala transformation. Förvärvet av aXon ger oss möjlighet att dela och utöka deras kunskap inom Digital Workplace och samtidigt intensifiera vårt fotavtryck på den tyska marknaden. Vi är väldigt glada över samgåendet med aXon eftersom det är ett framgångsrikt företag med stor potential att växa som vi dessutom känner en stark kulturell samhörighet med.”

aXon är en av de mest uppskattade Microsoft-partnerna i Tyskland. Efter förvärvet har Fellowmind 1 400 anställda i sex europeiska länder med en total omsättning på 200 miljoner euro. Förvärvet är en del av Fellowminds tillväxtstrategi i samarbete med FSN Capital V

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>