Hem Nyheter Veeam utses till Nutanix Go-To-Market-partner för 2020

Veeam utses till Nutanix Go-To-Market-partner för 2020

Publicerat av: Redaktionen

Veeam Softwaredet ledande företaget för backup-lösningar för Cloud Data Management, meddelade idag att det har utsetts till 2020 års Technology Alliances Go-To-Market Partner of the Year av Nutanix, ledande leverantör av molnlösningar för företag.

Veeam utses till Nutanix Go-To-Market-partner för 2020 2

David Harvey, Vice President of Strategic Alliances på Veeam

Nutanix uppmärksammade Veeam som den enda mottagaren av detta pris under Nutanix globala .NEXT-konferens och Partner Xchange Digital Experience-event.

Veeam och Nutanix har tagit ett betydande steg framåt i sitt partnerskap under det senaste året genom att hjälpa kunderna att modernisera sitt datacenter och sina teknologier för dataskydd. Veeam samarbetade med Nutanix för att leverera tillgänglighet för de applikationer och data som körs på Nutanix Acropolis Hypervisor (AHV) med Veeam Backup för Nutanix AHV, vilken har upplevt 150% ökning av produktnedladdningar under andra kvartalet 2020, jämfört med samma period 2019. När organisationer moderniserar sin lokalbaserade IT-strategi för att inkludera Nutanix AHV, levererar Veeam högklassig säkerhet och återhämtning med samma beprövade Veeam-teknologier och funktioner som företag litar på för att förenkla snabba återställningar av kritiska affärsapplikationer och data.

”Vårt partnerskap med Nutanix är ett perfekt exempel på hur kunder och partners når framgång varje gång vi samarbetar med våra allianser för att bygga innovativa lösningar”, säger David Harvey, Vice President of Strategic Alliances på Veeam. ”Vi delar ett gemensamt mål med Nutanix som gör vårt partnerskap så framgångsrikt: Att minska IT-komplexiteten och säkerställa tillgänglighet för data och applikationer så att företag kan fokusera på att stödja den totala företagstillväxten. Vi är glada över att få denna utmärkelse som ett bevis på vårt starka partnerskap och våra framgångar med Nutanix.”

Utöver Veeam Backup för Nutanix AHV, valde Nutanix Veeam som sin strategiska partner inom dataskyddsdesign, för att från grunden utveckla en ny sekundär fullstack-lösning med hög konvergens för lagring som inkluderar Veeam Backup & Replication, som en del av en nyckelfärdig lösning – Nutanix Mine med Veeam. Nutanix Mine med Veeam, som lanserades i januari, tillför ett stort värde till Veeam/Nutanix-kunder och partners som vill förenkla resan bortom säkerhetskopiering och mot äkta molndatahantering. Nutanix Mine med Veeam, som säljs av Nutanix, kan distribueras på några minuter och förenklar hela livscykeln för säkerhetskopiering av data, inklusive pågående hantering, skalning och felsökning. Erbjudandet kombinerar högeffektiv lagring i samarbete med Veeams backup- och kopieringslösning, vilket hjälper kunderna att uppnå omfattande dataskydd för alla sina workloads – virtuella, fysiska och privata moln – för att möta de ökande affärsbehoven kring drifttid och produktivitet.

”Vi är stolta över att hedra Veeam på Nutanix .NEXT Partner Xchange i år för deras fortsatta framgång med våra gemensamma kunder”, säger Prasad Athawale, VP of Business Development på Nutanix. ”Företag använder vår plattform för att minska komplexiteten i deras privata molnmiljö och Nutanix och Veeam har byggt vidare på denna smidighet. Vi är glada över att ha en partner som Veeam som hjälper oss att leverera den här upplevelsen till våra kunder.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>