Frends är huvudpartner till Breakit SaaS Summit 2023
Hem Nyheter Frends är huvudpartner till Breakit SaaS Summit

Frends är huvudpartner till Breakit SaaS Summit

Publicerat av: Redaktionen

Breakit SaaS Summit är tillbaka och äger rum den 19 oktober 2023 på SPACE i Stockholm.

Frends är huvudpartner för mässan och delar även ut priset Årets SaaS-raket tillsammans med Breakit under dagen.

”Vi är otroligt glada och stolta över vårt samarbete med Breakit i år igen. Att vara huvudpartner till SaaS Summit är en viktig del av vårt partnerskap för 2023. Integrationer är avgörande för SaaS-bolag då de säkerställer att alla delar i affärsprocessen har tillgång till rätt information i rätt tid, vilket möjliggör effektivitetsvinster och minskar tid och kostnader. Som iPaaS är vi en perfekt match för SaaS-bolag, något vi ser fram emot att diskutera vidare under dagen,” säger Christian Schreil, Partner Manager på Frends Sweden.

Den 19 oktober 2023 öppnar Breakit portarna för SaaS Summit återigen. Det är ett heldagsevent för entreprenörer, investerare och ledare inom SaaS. Under dagen samlas de främsta SaaS-bolagen på en och samma plats och erbjuder rådgivning, inspirerande presentationer, nyheter, debatter, workshops och mycket mer – allt för att ge dig strategierna och verktygen du behöver för att växa och utveckla din affär. Frends är huvudpartner till SaaS Summit 2023.

Frends är huvudpartner till Breakit SaaS Summit 2023

Foto: Kristoffer Lundegren på SaaS Summit 2022.

”Vi är glada att återigen teama ihop med Frends som en av våra huvudpartners på SaaS Summit! Det är en självklar match och Frends är väldigt relevanta för målgruppen. Planeringen för eventet är i full gång och den 19 oktober i höst smäller det!” säger Johanna Friberg, eventchef på Breakit.

Tillsammans med Breakit kommer även Frends dela ut pris till ”Årets SaaS-raket”. Priset verkar för främjande av det svenska SaaS-undret och ekosystemet, och för att inspirera andra SaaS-bolag att ta större kliv framåt.

Det är ett av fem priser som delas ut under dagen.

Årets SaaS Summit kommer bestå av tre huvudpelare som täcker områden som kommer vara betydande framöver:

  • AI – Implementering, risker, tillämpningar och konkreta AI-exempel.
  • Prissättning – Balansen kring prissättning under en lågkonjunktur.
  • Finansiering – Navigera mellan tillväxt, lönsamhet och kapitaleffektivitet.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00