gop stärker kundupplevelsen med ny informations- och e-handelsplattform
Hem Nyheter gop stärker kundupplevelsen med ny informations- och e-handelsplattform

gop stärker kundupplevelsen med ny informations- och e-handelsplattform

Publicerat av: Redaktionen

gop stärker kunderbjudandet med ny informations- och e-handelsplattform på den danska marknaden samtidigt som man uppgraderar och utökar verktygets funktionalitet och design för de svenska och norska kunderna.

För gop markerar lanseringen på den danska marknaden ett viktigt avstamp i bolagets framtida digitala satsningar med syfte att förenkla för kunderna och höja kund- och köpupplevelsen.

gop stärker kundupplevelsen med ny informations- och e-handelsplattform– Den utökade satsningen i en gemensam skandinavisk plattform för våra kunder är ett viktigt steg i vårt mål att skapa branschens bästa kundupplevelse. I plattformen finns funktioner för alla våra kunder oavsett om man arbetar som beställare inom byggvaruhandel, som trycksaksproducent eller avancerad plastbearbetare. De kan enkelt lägga beställningar, få tillgång till relevant miljödokumentation och produktinformation oberoende tidpunkt eller plats. Med den utökade skandinaviska satsningen hoppas vi på att förenkla köpprocessen och öka tillgängligheten för våra kunder i samtliga länder.
Fredrik Pedersen

Strategiskt viktig
Den nya, gemensamma, plattformen spelar en strategisk viktig roll för företaget och utvecklingen har gett gop ännu starkare möjligheter att skapa en förbättrad kundupplevelse.
Uppgraderingen innebär inte bara ett förbättrat gränssnitt utan också en mer inspirerande och individanpassad design samt tillförandet av en omfattande mängd produktdata och dokumentation.

gop är fast beslutna i att fortsätta vara en marknadsledande aktör och stark, pålitlig partner till sina kunder. Genom denna lansering tar de ett tydligt steg i sin strävan efter kontinuerlig utveckling, innovation och fokus på kundnöjdhet.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00