Lexmark: Fyra techspaningar för 2022
Hem Nyheter Lexmark: Fyra techspaningar för 2022

Lexmark: Fyra techspaningar för 2022

Publicerat av: Redaktionen

Under året som gått har svenska företag behövt anpassa sig till nya omständigheter kopplat till pandemin.

Därför kan det vara extra värdefullt att titta på vad som kommer påverka oss under 2022. Experterna på Lexmark har satt samman fyra spaningar.

·       Distribuerade organisationer:

Eftersom pandemin fortsätter att påverka länder runt om i världen, lägger organisationer stor vikt vid att erbjuda hybrid- och distansarbeteslösningar. Det ser ut att bli en långsiktig trend där molnteknik, fjärrhantering och säkerhet blir de viktigaste teknikområdena för organisationer under kommande år.

Lexmark: Fyra techspaningar för 2022·       Hållbarhetsfrågor driver molnet:

Pandemin fick många företag att gå mot en infrastruktur som i första hand stödjer digitalt tänk. Under kommande år kommer denna trend stärkas ytterligare genom att företag vill bli mer hållbara och bidra till att motverka klimatförändringar. När det gäller utskrifter kan exempelvis molnlösningar leda till 30 procent mindre pappersanvändning.

·        Ökat utrullning av IoT:

IoT har fram tills nu fått stort genomslag i många branscher, men under kommande år kommer genomslaget att öka i handel och sjukvård. Företag som Lexmark och andra kommer lansera stärkta IoT-erbjudanden under året.

·    Säkerhet från grunden:

Security-by-default, att säkerheten är inbyggd, blir allt viktigare i takt med att företag ser hur deras applikationer inte är säkrare än de delar som de består av.

“Under de senaste åren har det blivit svårare än någonsin att förutse utvecklingen, men vi ser ändå tekniktrender som vi tro kan ha stor inverkan på svenska organisationer under kommande år,” säger Paul Vesse på Lexmark.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>