HP introducerar den första Pavilion Plus-bärbara datorn med 16 tum
Hem LEVERANTÖRHEWLETT PACKARD ENTERPRISE HP introducerar den första Pavilion Plus-bärbara datorn med 16 tum

HP introducerar den första Pavilion Plus-bärbara datorn med 16 tum

Publicerat av: Redaktionen

HP Pavilion Plus-datorerna finns i både 14 och 16 tum och har ett antal nya förbättrade funktioner.

Arbeta hemifrån, streaming eller videosamtal. Det finns många olika datorer tillgängliga för olika ändamål.

Men oavsett om du vill titta på din favoritserie, samarbeta i realtid med kollegor hemifrån eller skapa innehåll när du är på språng är de senaste HP Pavilion Plus-datorerna det självklara valet.

De nya bärbara datorerna innehåller många förbättringar som, förutom att optimera användarupplevelsen, också bör bidra till att främja kreativitet hos konsumenterna. Datorerna har bland annat utrustats med:

  • HP introducerar den första Pavilion Plus-bärbara datorn med 16 tumDe senaste processorerna från Intel och AMD för bättre anslutning och snabbare nedladdningar på Wi-Fi 6E.
  • Utrustad med en Eyesafe-certifierad skärm för jämn och skarp grafik i spel, underhållning och presentationer, plus ett tangentbord med tydligt teckensnitt för att optimera synligheten.
  • Med en 5MP-kamera och dubbla mikrofoner, ansiktsavkänning och förbättrade videosamtalsfunktioner är datorer också idealiska för att arbeta hemifrån.

Den senaste HP Pavilion Plus 14 är gjord för människor på språng. Datorns lätta vikt på cirka 1,4 kg gör den enkel att ta med sig på språng och införliva den i en dynamisk vardag. Med videostreaming i upp till 2,8K OLED-klarhet och IMAX Enhanced är den också perfekt för underhållning och nöje, oavsett om det är spel eller en bra film.

Om 14 tum inte räcker har HP också till stor del fokuserat på de visuella egenskaperna hos HP Pavilion Plus 16, som är den första i sitt slag. Datorn är utrustad med en 2,5K WQXGA-skärm i Intel Evo-certifierad design, som drivs av en 13: e generationens Intel Core i7-processor. Dessutom har datorn en NVIDIA RTX 3050-grafik som främjar exakta detaljer och en 120 Hz variabel uppdateringsfrekvensteknik som ger optimerad skärmupplösning.

Förutom de tekniska förbättringarna har HP också gett datorerna ett nytt distinkt uttryck med en metalllook i olika eleganta färger. Dessutom är Pavilion Plus-datorerna utformade av 20 % återvunnen plast och 50 % återvunnen metall som är EPEAT Gold-registrerad och ENERGY STAR-certifierad.

 Ny Bluetooth-mus

Förutom de nya datorerna lanserar HP också en ny programmerbar Bluetooth-mus, HP 420/425, för att ta produktiviteten till nästa nivå. Musens sex programmerbara knappar kan enkelt justeras till användarens föredragna genvägar och därmed skräddarsys efter arbetsflödet. De små förändringarna kan i slutändan öka produktiviteten. Dessutom har musen två års batteritid från ett enda AA-batteri och erbjuder komfort med sidogrepp i gummi som innehåller 65% återvunnet material.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00