Hem LEVERANTÖRHUAWEI Huawei Mate 20 X 5G är världens första mobila enhet att uppnå 5G-certifiering

Huawei Mate 20 X 5G är världens första mobila enhet att uppnå 5G-certifiering

Publicerat av: Redaktionen

Huawei har lanserat världens första mobiltelefon med dual-mode 5G, Huawei Mate 20 X 5G.

Huawei Mate 20 X 5G är världens första mobila enhet att uppnå 5G-certifiering 3Enheten certifierades i juli av Global Certification Forum (GCF), och blev därmed marknadens första 5G mobiltelefon som klarat alla GCF’s 5G-tester.

Under de senaste månaderna har Huawei Mate 20 X 5G genomgått och klarat alla de tester som GCF kräver för 2G, 3G, 4G och även 5G-kommunikation och har därmed påvisat dess avancerade funktionalitet och prestanda.

GCF är en av världens mest trovärdiga och tillförlitliga organisationer gällande certifikat för mobila enheter. Bestående och utvecklat av ledande nätverksoperatörer, mobila enhetstillverkare, chip-leverantörer, testorganisationer och leverantörer av testutrustning har GCF industrins mest omfattande och stringenta system för certifiering av mobila enheter. De flesta av världens mobiloperatörer kräver att mobila enheter har GCF certifikat för att de ska bli godkända av operatören.

Huawei Mate 20 X 5G har utmärkt 5G-uppkoppling tack vare användningen av dubbelt chipset, konfigurerat med Huawei’s senaste generation av 5G-multimode processor, 7nm Balong 5000 och Kirin 980 som världens första mobiltelefon med 5G dual-mode stödjer både SA (standalone) och NSA (non-standalone) 5G-nätverk.

Huawei Mate 20 X 5G är dessutom en av världens första mobiltelefon med 5G/4G dual SIM dual standby (DSDS). Därmed möter enheten kraven från de användare som har behov av dubbla SIM-kort i 5G-eran, samtidigt som att den behåller kompabilitet med andra varierande nätverksstandarder så som 4G, 3G och 2G.

Huawei Mate 20 X 5G är en kraftfull mobiltelefon som är unikt anpassad efter 5G-eran[1]. Telefonen kommer med den nyligen uppgraderade operativsystemet EMUI 9.1 och displayen är en fullscreen 7.2-tumsskärm[2] utrustad med Leica’s ”multi-focal imaging system”.

Dessutom har Huawei Mate 20 X 5G ett utmärkt energihanteringssystem. Den är utrustad med en 40W SuperCharge-snabbladdare, ett 4200 mAh-batteri och en innovativ vätskekylning med grafen. Huawei’s ingenjörer hos avdelningen för forskning och utveckling har optimerat flertalet aspekter av energihanteringssystemet med nya energisnåla chip, kommunikationsuppkopplingar och smart batterihantering, driven av AI, för att ge förbättrad effekt.

Inför den officiella lanseringen har Huawei genomfört omfattande tester av produktprestanda och nätverksintegration tillsammans med mobiloperatörer över hela världen för att försäkra att Huawei Mate 20 X 5G levererar den bästa användarupplevelsen för 5G-mobiltelefoner.

Huawei Mate 20 X 5G lanserades i Schweiz som första land och fick där erkännande från mobila nätverksoperatörer för enhetens stöd av både SA och NSA 5G-modeller.

Huawei Mate 20 X 5G har nu lanserats i flertalet länder och ytterligare mobila nätverksoperatörer i Europa, Sydöstra Asien och mellanöstern adderar produkten i deras lanseringsplan. Tack vare Huawei’s ledarskap inom 5G-teknik samt konsekventa och pålitliga produktkvalitet, kommer Huawei Mate 20 X 5G att leda globala konsumenter in i 5G eran med en ny och förbättrad mobiltelefonupplevelse.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00