Hem LEVERANTÖRHUAWEI Huaweis roterande ordförande Guo Ping vid GSMA Thrive – Möjligheterna med 5G i en värld efter pandemin

Huaweis roterande ordförande Guo Ping vid GSMA Thrive – Möjligheterna med 5G i en värld efter pandemin

Publicerat av: Redaktionen

Vid dagens online-event GSMA Thrive, höll Huaweis roterande ordförande Guo Ping sitt tal ”5G i en värld efter pandemin: Nedräkning till en fullständig digitalisering.”

Huaweis roterande ordförande Guo Ping vid GSMA Thrive - Möjligheterna med 5G i en värld efter pandemin 2

Guo Ping om värdet av ICT i kampen mot COVID-19 och möjligheter med 5G för företag och organisationer

I talet berättade Guo Ping om värdet av ICT i kampen mot COVID-19 och möjligheter med 5G för företag och organisationer. Med hjälp av 5G blir företag och organisationer digitala i en allt snabbare takt. Nästa steg blir att samarbeta med våra partners kring applikationer för att öka potentialen med 5G.

Guo påpekade att det sociala värdet av ICT-applikationer under pandemin är större än någonsin. Applikationer som utvecklats för 5G, AI, Cloud och ”Big Data” har spelat en viktig roll under utbrottet, till exempel inom utbildning, arbete och underhållning och har därmed underlättat för människor under karantän. Digitala läkarsamtal på fältsjukhus har avlastat de medicinska resurserna. Med hjälp av applikationer har temperaturkontroller och spårning av pandemin effektivt kunnat bidra till att minska spridningen av viruset.

– Vi ser att många nya företag och initiativ som utvecklats under pandemin och som bygger på 5G-teknik har framtiden för sig. Som ett globalt bolag och världsmedborgare vill Huawei bidra med våra kunskaper som ledande leverantör av utrustning och tjänster för 5G för att stödja dem, säger David Liu, vd Huawei Norden och Baltikum.

Under den här tiden har GSMA och telekomföretag över hela världen spelat en viktig roll för att hjälpa människor till en mer uppkopplad värld och därmed stödja företag, organisationer och samhällen.

GSMA Thrive är ett online-event som pågår mellan 30 juni-2 juli och är anordnat av GSMA för företag och organisationer. Eventet är tillgängligt för allmänheten.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00