iCentrex växer i Norden och förvärvar två danska företag

Molntjänstleverantören iCentrex blev för ett år sedan det första svenska företaget att leverera sina tjänster för fast och mobil telefoni i TDC:s danska nät.

iCentrex växer i Norden och förvärvar två danska företag 1Fram till nu har vi agerat i Danmark via den svenska organisationen. Genom förvärv av majoriteten av aktierna i företagen CloudKOM som namnändras till iCentrex Denmark och ProKOM som fusioneras in i danska bolaget stärker vi vår lokala närvaro i Danmark med kontor i Hedensted och Köpenhamn.

Det sammanslagna bolaget får ca 4000 användare och kunder utspridda över hela Danmark. iCentrex bygger inte en separat dansk organisation utan förstärker det nordiska erbjudandet med en organisation för leverans i flera länder. För oss är det viktigt att kunna erbjuda ett nordiskt avtal med lokal närvaro vilket vi nu kan göra med kundtjänst, leverans och försäljning även i Danmark säger iCentrex VD – Björn Palm.
Samgåendet med iCentrex ger våra danska kunder tillgång till egna operatörstjänster och en modern kommunikationstjänst i molnet med egenutvecklad app för telefoni, chatt och videomöten.
Vi får nu marknadens mest kompetenta tjänst med ett samarbetsverktyg som kan hjälpa våra kunder in i ett digitalt arbetssätt. Vårt erbjudande är helt unikt och särskiljer oss på marknaden säger Thomas Wivel som är landchef i Danmark och delägare i iCentrex Denmark A/S.