Iver är vinnare i CSN:s upphandling ”Digital arbetsplats som tjänst”
Hem ÅTERFÖRSÄLJAREIVER Iver är vinnare i CSN:s upphandling ”Digital arbetsplats som tjänst”

Iver är vinnare i CSN:s upphandling ”Digital arbetsplats som tjänst”

Publicerat av: Redaktionen

Iver är vinnare i CSN:s (Centrala studiestödsnämnden) upphandling ”Digital arbetsplats som tjänst”.

Avtalet sträcker sig över fyra år med möjlighet till förlängning upp till en total avtalstid om sju år.

Iver är vinnare i CSN:s upphandling ”Digital arbetsplats som tjänst”Iver är vinnare av CSN:s upphandling av digitala arbetsplatstjänster. CSN hanterar det svenska studiestödet samt hemutrustningslån och körkortslån. CSN är också statistikansvarig myndighet för studiestödet. Alla i Sverige har möjlighet att studera med hjälp av studiestödet. Det spelar ingen roll vilken social, ekonomisk och geografisk bakgrund en person har, studiestödet och CSN bidrar till kunskapssamhället och en god samhällsekonomi. CSN har sitt huvudkontor i Sundsvall och finns därutöver på 10 orter runtom i landet och har drygt 1 200 anställda.

Iver ska leverera komplett digital arbetsplatstjänst till CSN:s medarbetare vilket omfattar klientutrustning, livscykelhantering, managerade arbetsplatstjänster och inkluderande applikationer, kommunikations- och infrastrukturtjänster, servicedesk i 2:a och 3:e linjen samt på platsen support och konsulttjänster.

– Att vi återigen vinner en ny stor kund visar att vi har ett relevant erbjudande och att vi levererar moderna tjänster för moderna arbetssätt, både till den offentliga och privata sektorn. Vårt kundteam har genom engagemang och driv lyckats visa för CSN att vi är rätt partner för dem vilket vi självklart är stolta och glada för. Därutöver är vårt samarbete med CSN också betydelsefullt utifrån ett geografiskt perspektiv då det stärker vår position i den norra delen av Sverige, en tillväxtregion där vi ser stora möjligheter framöver. Vi på Iver ser fram emot ett nära och långvarigt samarbete med CSN och att göra CSN till en nöjd kund, säger Magne Solberg, EVP Enterprise, på Iver.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00