Aztek byter nu namn till Accelerate at Iver
Hem ÅTERFÖRSÄLJAREIVER Aztek byter nu namn till Accelerate at Iver

Aztek byter nu namn till Accelerate at Iver

Publicerat av: Redaktionen

Aztek, ett av Norges ledande konsultföretag inom molntransformation och molnsäkerhet och sedan 2021 delägt av Iver, byter nu namn till Accelerate at Iver.

Namnbytet gör relationen till Iver ännu tydligare och tillsammans med Accelerate at Iver i Sverige etableras nu en stark nordisk konsultverksamhet.

Azteks nuvarande vd, Snorre Meland, har utsetts till att leda den nordiska verksamheten.

Efter flera strategiska förvärv av ledande konsult- och kompetensföretag inom molnbaserad infrastruktur, integration och systemutveckling i Sverige och Norge lanserade Iver sin dedikerade konsultverksamhet under namnet Accelerate at Iver i början av 2023. Inom konsultverksamheten ryms också Aztek, ett av Norges ledande konsultföretag inom molntransformation och molnsäkerhet, med cirka 150 medarbetare och kontor i Oslo och Trondheim. Nu byter också Aztek namn till Accelerate at Iver.

– Aztek har varit en del av Iver-familjen sedan 2021 men nu är det dags att ta nästa steg på vår resa. Accelerate at Iver växer rejält när Aztek byter namn och blir en stor nordisk konsultverksamhet med extra stark geografisk närvaro i Sverige och Norge. Vi har ett brett utbud där vi hjälper våra kunder på hela den agila resan från strategi och transformation till säkerhet, datadriven innovation och modern systemutveckling, något vi tillsammans kallar för digital innovation. Våra kunder finns inom en rad olika branscher, både inom privat och offentlig sektor, kundrelationer och uppdrag vi ska fortsätta att utveckla. Därutöver ska vi öka tempot i vårt samarbete med Iver och Ivers kunder, säger Snorre Meland, ledare för Accelerate at Iver.

Aztek byter nu namn till Accelerate at Iver

Snorre Meland

– Vi samlar all vår konsultkompetens under Accelerate at Iver för att på bästa sätt hjälpa våra kunder att maximera affärsnyttan av möjligheterna med moderna digitala lösningar. När vi nu samlar oss i en gemensam, dedikerad, konsultorganisation blir vi en bättre helhetsleverantör för våra kunder där vi kan säkerställa rätt kompetens till rätt uppdrag och lösa komplexa uppgifter som utvecklar våra kunder, våra team och våra konsulter på individnivå, säger Juko Hakala, vd på Iver.

– Idag, när vi byter namn, blir vi drygt 300 medarbetare inom Accelerate at Iver och tillsammans är vi en attraktiv arbetsplats för konsulter och specialister som vill arbeta med att realisera våra kunders digitala möjligheter med modern teknik, avslutar Snorre Meland.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00