Maria Lagerstam som ny chef för People & Culture på Iver
Hem ÅTERFÖRSÄLJAREIVER Maria Lagerstam som ny chef för People & Culture på Iver

Maria Lagerstam som ny chef för People & Culture på Iver

Publicerat av: Redaktionen

Iver rekryterar Maria Lagerstam som ny chef för People & Culture med ansvar för den fortsatta strategiska utvecklingen där bland annat kompetensförsörjning och att bli en av branschens bästa arbetsgivare står i fokus.

Maria blir en del av Ivers ledningsgrupp och tillträder sin tjänst den 23 januari.

– Först vill jag välkomna Maria till Iver och till vår koncernledning. Kompetensutveckling och kompetensförsörjning är centrala delar för varje organisation som vill vara relevant över tid. Med Maria ombord fortsätter vi vår offensiva satsning för etablera Iver som en av branschens mest spännande och bästa arbetsplatser där människor kan utvecklas och växa. I Maria får vi en trygg och erfaren ledare med starkt affärsdriv och vana att driva förändring, säger Carl-Magnus Månsson, vd och koncernchef på Iver.

Maria Lagerstam som ny chef för People & Culture på Iver

Maria Lagerstam

– Jag ser fram emot att bli en del av Iver och tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare fortsätta stärka medarbetarengagemanget, ledarskapet och möjligheterna för medarbetare att utvecklas. Vårt mål är att Iver ska bli den självklara arbetsplatsen man vill börja, stanna och fortsätta utvecklas på, säger Maria Lagerstam, SVP and Head of People & Culture på Iver.

Maria Lagerstam kommer närmast från AniCura och rollen P&O Director.

Dessförinnan har hon bland annat varit Nordisk HR-direktör på McDonalds och HR-chef på Anticimex.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00